![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké stránky si zvyčajne používajú kúpiť počítač časti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 1) Ebuyer 2) odtlačky prstov 3) Aria 4) Scan Myslím, že OCUK sú trochu drahé a dont mať rozsah páčia tieto 4. Niekedy eBay pre určité veci. |
|
| |||
| |||
| I obvykle používajú ebuyer a vyhľadať počítač zložiek. Sú to dobré stránky pre drobné počítačové súvisiace komponenty. |
|
| |||
| |||
| Árie pre mňa |
|
| |||
| |||
| Zabudli ste asi Aria. Ehm .... Jejda: o Jo, dobré stránky.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| odtlačky prstov, je dobré stránky, ktoré sa používajú im veľa času, veľmi dobre ocenená na tu tiež. thn, že aj iné využitie, ebuyer a skenovanie. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme všetkým, niekoľko záložiek! :) |