![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта да ли ви сите обично користите за куповину вашег рачунара делове?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 1) Ебуыер 2) Дабс 3) АРИА 4) Сцан Мислим ОЦУК су мало скупљи и имају низ донт попут ових 4. Понекад ебаы за неке ствари. |
|
| |||
| |||
| Обично узимам ебуыер скенирати и за мој компоненти рачунара. Оне су добре локације за ситне сродне рачунарске компоненте. |
|
| |||
| |||
| Ариа за мене |
|
| |||
| |||
| Заборавили о ариа. Погрешити .... Упс: о Да, добар сите.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| дабс је добар сите, користе их много времена, јако добро, на цијени су ту. другим тхн да сам користити, и ебуыер Сцан. |
|
| |||
| |||
| Хвала свима, још неколико ознака! :) |