![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, тук е малко по проект става. първо ни кажете какво държавата, в която живеят, след това използвайте кажете какво е най-добрият онлайн магазин, в мнението си да купуват части от. Това би могло да помогне бъдещите строители компютъра от целия свят. Ще започне.
САЩ www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ Добре, сега си си момчета ред. Моля, не забравяйте да не се повтаря това, което другите казал. и моля кажете ни за добри сайтове (добри цени, добро корабоплаването и т.н.) Моята система: Най Secrit
|
|
| |||
| |||
| Аз живея в Англия, мисля, че най-доброто възможно място да купя компютър части е Ebay, тъй като в повечето случаи е най-евтиният къде да отиде и също така международни. Също така можете да препродадат си части, когато надграждане! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Някои от най-полезни са хора, които някога съм срещал. Да си купя всичко от там и никога не са имали проблем. Там цените са отлични, корабоплаването е бързо и те имат най-добрата техническа поддръжка и навсякъде!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да използвам EBay много по добре.
Аз просто търсят и да намерят най-евтината цена. Са използвали http://www.overclockers.co.uk/ няколко пъти. Но Да само където е най-евтините Имам дори купили неща формират-членки преди, дори и с допълнителни разходи по изпращането се оказа по-евтино. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Никога не съм имал проблем с http://www.ebuyer.com/ използват залива на моменти все пак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Великобритания
Обичам overclockers.co.uk За без причина. Лоялност нещо, което предполагам. Германия preissuchmaschine.de Вземете най-евтините можете да получите. По мое мнение най-надеждна цена уебсайт comparisson за всяка страна, винаги. Или по-конкретно, alternate.de Те често имат някои добри оферти за, хубаво, когато си купувате цялата система, а не само от една част (пакет rebattes сега и тогава. Холандия / Австрия / Белгия / Испания alternate.nl /. co.at /. бъде /. ES Едно и също място, само за други езикови променливи. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОП Искаш ли да се промени заглавието защото няма никакъв смисъл!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| За цена и услуга му трябва да бъде aria.co.uk ebuyer.com Използва се за употреба Novatech но там цените Arnt THT евтини плюс Имах няколко probs получаването на replacment за нещо THT счупи |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Също, Великобритания www.ebuyer.com www.scan.co.uk www.misco.co.uk www.novatech.co.uk Моята система: Персонализирано Вграден v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друг гласуват за www.ebuyer.com .... aftersales може да бъде кошмар, че
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни части | gmcomputerservices | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Дек 2008 06:48 |
| Проверете температурата на моя компютър | AD974 | Общи Софтуер Чат | 9 | 15 Март 2008 14:23 |
| Компютърна Build Моля проверете | fishking | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 Дек 2007 05:43 |
| Нови части или нов компютър? | gotmaxpower | Общи Хардуер Чат | 4 | 10 ноември 2007 03:34 |
| Как да проверя, My Computer Памет | приелите бърлога | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 21 Март 2007 05:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |