![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, tady je trochu na probíhající projekt. první řekněte nám to, co žijete v zemi, pak použijte říct, co je nejlepší internetový obchod podle vašeho názoru nakupovat díly od. To by mohlo pomoci mimo budoucí počítače stavitelé z celého světa. I'll start.
USA www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ ok, teď své si mladíci. nezapomeňte se opakovat to, co říkají ostatní. a sdělte nám prosím, na dobré stránky (dobré ceny, dobrá doprava, apod.) Můj systém: Nejlépe Secrit
|
|
| |||
| |||
| Žiji ve Velké Británii, myslím, že nejlepší místo na nákup počítačových dílů je eBay, protože je ve většině případů nejlevnější kam jít a také mezinárodní. Také můžete re-prodat své části při upgradu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Některé z nejvíce užitečných lidí, jaké jsem kdy potkal. Koupím všechno, co odtud a nikdy jsem nikdy neměl problém. Tam jsou také výborné ceny, doprava je rychlá a mají nejlepší technickou podporu kdekoli!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, jsem použít eBay hodně stejně.
Já jen porozhlédnout a najít nejlevnější ceny. Využily http://www.overclockers.co.uk/ Několikrát. Jo, ale jen tam, kde je nejlevnější jsem si dokonce koupil věci tvoří státy předtím, dokonce s extra náklady na dopravu, se ukázalo, levnější. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Nikdy neměl problém s http://www.ebuyer.com/ použijete zátoky občas ačkoli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
Miluju overclockers.co.uk Pro nic za nic. Loajalita, co myslím. Německo preissuchmaschine.de Získejte nejlevnější můžete získat. Podle mého názoru nejspolehlivější cena comparisson webové stránky pro jakékoli země vůbec. Nebo přesněji, alternate.de Často mají některé dobré nabídky, dobré, když si kupujete celý systém, ne jen jeden díl (svazek rebattes tu a tam. Nizozemsko / Rakousko / Belgie / Španělsko alternate.nl /. co.at /. být /. es Stejném místě, jen pro jiné národní prostředí. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP Chceš, abych pro změnu čísla cos to nemá smysl!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Cena s DPH a služeb jeho bejt aria.co.uk ebuyer.com Používali Novatech ale ceny Arnt tht levné a navíc jsem měl pár probs dostat replacment něco rozbil THT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jiný hlas pro www.ebuyer.com .... poprodejních může být noční můrou i když