![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΟΚ, εδώ είναι ένα μικρό σε εξέλιξη του έργου. πρώτη μας πείτε ποια χώρα ζείτε μέσα, τότε πείτε χρήση ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα κατά τη γνώμη σας να αγοράσουν από τα μέρη. αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στο μέλλον τους κατασκευαστές υπολογιστών από όλο τον κόσμο. Ξεκινάω.
ΗΠΑ www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ Εντάξει, τώρα η σειρά σας παιδιά της. παρακαλούμε θυμηθείτε να μην επαναλάβω αυτά που είπαν άλλοι. και σας παρακαλώ να μας πείτε για εγκαταστάσεις με καλές (καλές τιμές, καλή αποστολή, κ.λπ.) Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit
|
|
| |||
| |||
| Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο, νομίζω ότι η καλύτερη δυνατή θέση για να αγοράσουν τα είδη υπολογιστών είναι ebay, διότι στις περισσότερες περιπτώσεις η φθηνότερη χώρα να πάει αλλά και των διεθνών του. Επίσης, μπορείτε να μεταπωλήσουν τα μέρη σας, όταν κάνετε αναβάθμιση! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Μερικές από τις πιο χρήσιμες ανθρώπους που έχω ποτέ συναντήσει. Αγοράζω τα πάντα, από εκεί και ποτέ δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Υπάρχουν οι τιμές είναι επίσης εξαιρετική, η ναυτιλία είναι γρήγορη και έχουν την καλύτερη τεχνική υποστήριξη οπουδήποτε!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω eBay πολλά επίσης.
Απλώς αναζητήσει και να βρει την φθηνότερη τιμή. Χρησιμοποίησαν http://www.overclockers.co.uk/ μερικές φορές. Αλλά ναι ακριβώς όπου είναι φθηνότερη έχω αγοράσει ακόμη και πράγματα αποτελούν τα μέλη πριν, ακόμη και με τα επιπλέον έξοδα αποστολής αποδείχθηκε φθηνότερα. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με http://www.ebuyer.com/ κάνουν χρήση του κόλπου φορές όμως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
I love overclockers.co.uk Για δεν υπάρχει λόγος. Αφοσίωση thing I guess. Γερμανία preissuchmaschine.de Αποκτήστε το φθηνότερο μπορείτε να πάρετε. Κατά τη γνώμη μου η πιο αξιόπιστη ιστοσελίδα comparisson τιμή για κάθε χώρα ποτέ. Ή συγκεκριμένα, alternate.de Συχνά, έχουν κάποιες καλές προσφορές, καλό όταν αγοράζετε το σύνολο του συστήματος σας και όχι μόνο ένα μέρος (rebattes πακέτο τώρα και έπειτα. Κάτω Χώρες / Αυστρία / Βέλγιο / Ισπανία alternate.nl /. co.at /. να /. es Ίδιο τόπο, μόνο για τις άλλες γλώσσες. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΕΠ Θέλεις να αλλάζουν τον τίτλο μαρούλι δεν έχει κανένα νόημα!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Για την τιμή και την εξυπηρέτηση του πήρε να είναι aria.co.uk ebuyer.com Χρησιμοποιείται για την χρήση Novatech αλλά οι τιμές εκεί Arnt tht φθηνή συν Είχα μερικές probs πάρει ένα Ανταλλακτικό για κάτι tht έσπασε |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Επίσης, UK www.ebuyer.com www.scan.co.uk www.misco.co.uk www.novatech.co.uk Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια άλλη ψηφοφορία για www.ebuyer.com .... μετά την πώληση μπορεί να είναι ένας εφιάλτης αν και
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Computer τμήματα | gmcomputerservices | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 18 Δεκ. 2008 06:48 |
| Ελέγξτε τη θερμοκρασία του υπολογιστή μου | AD974 | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 15 Μαρ 2008 14:23 |
| Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Παρακαλούμε Check | FISHKING | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Δεκ. 2007 05:43 |
| Νέα τμήματα ή νέο υπολογιστή; | gotmaxpower | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 10 Νοε 2007 03:34 |
| Πώς Check My Computer Memory | αναλαμβάνουν το lair | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Μαρ 2007 05:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |