![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ok, ovdje je malo ide na projektu. nas prije reći što zemlje u kojoj živite, onda recite iskoristiti što je najbolje on-line dućan u vašem mišljenju kupiti dijelove iz. to bi moglo pomoći budućim graditeljima računala iz cijelog svijeta. Ja ću početi.
USA www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ ok, sad je tvoj momci red. imajte na umu da se ne ponovi ono što drugi rekli. i molim vas recite nam na dobre web stranice (dobre cijene, dobra utovar i sl.) My System: Top Secrit
|
|
|
|||
|
|||
|
ja Live in the UK, mislim da je najbolje mjesto za kupiti računalo dijelova je ebay, jer je u većini slučajeva najjeftinije mjesto za izlazak i svoje i međunarodne. Također možete ponovno prodati svoje dijelove prilikom nadogradnje!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Novatech
Neki od većine korisne ljudi koje sam ikada upoznao. Mogu kupiti sve, od tamo i nikada ikada imali problema. Tu cijene su također izvrsni, utovar je brz i oni imaju najbolju tehničku podršku bilo gdje!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da li koristiti eBay puno as well.
Upravo sam dućan okolo i pronaći najjeftinije cijene. Imati koristi http://www.overclockers.co.uk/ nekoliko puta. Ali yeah upravo tamo gdje je najjeftinije sam čak i kupio stvari oblik država prije, čak i uz dodatni troškovi dostave se ispostavilo jeftinije. My System: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Nikada nije imao problema sa http://www.ebuyer.com/ ne koriste zaljev s vremena na vrijeme ipak.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
UK
Volim overclockers.co.uk Bez razloga. Vjernost stvar mislim. Njemačka preissuchmaschine.de Get najjeftinije možete dobiti. Po mom mišljenju najpouzdanijih cijena comparisson web stranice za bilo koju zemlju dovijeka. Ili konkretno, alternate.de Oni često imaju neke dobre ponude, dobra kada kupujete vaš cijeli sustav umjesto samo jednog dijela (svežanj rebattes sada i onda. Nizozemska / Austrija / Belgija / Španjolska alternate.nl /. co.at /. biti /. es Istom mjestu, samo za druge lokacije. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
OP
Želite li me za promjenu naslova cos to nema smisla!
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Za cijene i usluge svoje kako bi se dobio
aria.co.uk ebuyer.com Koristi se za korištenje Novatech ali cijene arnt tht jeftini plus ja imao nekoliko probs dobivanje replacment za nešto tht razbio |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ My System: Custom Built v1.2
|
|
|
||||||||||||
|