![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, čia yra dėl vykdomų projektų nedaug. pirmiausia pasakykite mums, kokioje šalyje jūs gyvenate, tada pasakykite naudojimo, kas yra geriausias internetinė parduotuvė, Jūsų nuomone, pirkti iš dalių. Tai galėtų padėti vykdyti būsimo kompiuterio statybininkų iš viso pasaulio. I'll start.
JAV www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ Gerai, dabar jos savo ruožtu vaikinai. Prašome atsiminti, kad negalima kartoti ką kiti sako. ir prašome pranešti mums apie gerą svetainėse (geros kainos, gera laivyba ir tt) Mano sistema: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| I live in UK, manau, kad geriausias vieta pirkti kompiuterio dalių eBay, nes ji dažniausiai yra pigiausias kur eiti, ir jos taip pat tarptautiniu mastu. Taip pat galite pakartotinai parduoti savo dalis, kai atnaujinate! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Kai labiausiai naudingi žmonėms aš kada nors pasiekti. Galiu nusipirkti viską iš ten ir niekada niekada neturėjo problemų. Ten kainos taip pat puikiai, pristatymas greitas ir jie geriausiai Tech Support niekur!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah galiu naudoti eBay daug taip pat.
Aš tiesiog paieškoti ir rasti pigiausią kainą. Pasinaudojo http://www.overclockers.co.uk/ kelis kartus. Taip, bet tik ten, kur yra pigiausias turiu net nusipirkau Stuff forma narių prieš, net su papildomų siuntimo išlaidas paaiškėjo, pigiau. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Niekada problema http://www.ebuyer.com/ naudojame Bay kartais nors. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
Myliu overclockers.co.uk Be jokios priežasties. Lojalumo dalykas manau. Vokietija preissuchmaschine.de Gauti pigiausių galite gauti. Mano nuomone patikimiausia kaina comparisson svetainę bet kurioje šalyje bet kada. Arba konkrečiai, alternate.de Jie dažnai turi gerų pasiūlymų, gerai, kai jūs perkate savo visa sistema, o ne tik viena dalis (pluoštas rebattes dabar ir tada. Nyderlandai / Austrija / Belgija / Ispanija alternate.nl /. co.at /. BE /. es Toje pačioje vietoje, tik dėl kitų regionų. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP Ar norite man pakeisti pozicija cos nėra prasmės!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Kainų ir paslaugų savo turiu būti aria.co.uk ebuyer.com Naudotos naudoti Novatech bet ten kainos Arnt THT pigūs plius turėjau keletą probs vis kažko THT įveikė replacment |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitas balsuoti www.ebuyer.com .... Popardaviminis aptarnavimas gali būti košmaras, nors