![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, šeit ir mazliet par notiekošo projektu. Pirmā pastāstīt mums, kas valstī jūs dzīvojat, tad izstāstiet to izmantošana, kas ir labākais interneta veikalā, jūsuprāt, iegādāties daļas no. Tas varētu palīdzēt no nākotnes datoru celtniekiem no visas pasaules. I'll sākuma.
USA www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ ok, tagad tā jūsu puiši kārtas. Lūdzu atcerieties, nevis atkārtot to, ko citi ir teikuši. un, lūdzu, par tām izstāstīt mums labas vietas (labas cenas, laba kuģniecība, uc) Mana sistēma: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| I live in uk, es domāju, ka vislabāko vietu, kur nopirkt datoru sastāvdaļas ir ebay, jo vairumā gadījumu ir lētākā vieta, kur iet un tā arī starptautiski. arī varat atkal pārdot savas daļas, ja jums jaunināt! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Daži ļoti noderīgi cilvēkiem, man kādreiz met. Es pērku visu no turienes, un nav nekad bijusi problēma. Tur cenas ir arī lielisks, kuģniecībā ir ātra un viņi ir vislabāk Tehniskais atbalsts visur!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah es izmantoju eBay daudz, kā labi.
Es tikai iepirkties un atrodiet lētākā cena. Lietojuši http://www.overclockers.co.uk/ dažas reizes. Bet jā tikai kur ir vislētāk Esmu pat nopircis stuff forma valstīs pirms pat ar papildu izdevumiem par preču pārvadāšanu izrādījās lētāk. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Nekad nav bijis problēmu ar http://www.ebuyer.com/ tomēr izmanto līcis reizēm though. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
I love overclockers.co.uk Bez iemesla. Lojalitāte lieta I guess. Vācija preissuchmaschine.de Get lētākais jūs varat saņemt. Manuprāt visticamākais cena comparisson mājas jebkurai valstij jebkad. Vai specifiski, alternate.de Tiem bieži ir dažas labas piedāvājumus, labi, ja jūs iegādājaties savu sistēmu kopumā, nevis tikai viena daļa (komplektā rebattes šad un tad. Nīderlande / Austrija / Beļģija / Spānija alternate.nl /. co.at /. BE /. es Pašā vietā, tikai citās apdzīvotās vietās. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP Vai jūs vēlaties, lai es mainītu pozīcijas cos nav jēgas!
|
| |||
| |||
| Cenu un pakalpojumu tā ieguva būt aria.co.uk ebuyer.com Lietotie izmantot Novatech bet tur cenas Arnt THT lēti, kā arī man bija daži probs kļūst replacment kaut THT izputējis |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Arī, UK www.ebuyer.com www.scan.co.uk www.misco.co.uk www.novatech.co.uk Mana sistēma: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vēl viena balss par www.ebuyer.com .... Pēcpārdošanas var murgs gan