![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, tu jest trochę na trwający projekt. najpierw powiedz nam, co kraj w którym mieszkasz, a następnie użyć powiedzieć jaki jest najlepszy sklep internetowy w Państwa opinii na zakup części z. Mogłoby to pomóc w przyszłości budownictwa komputera z całego świata. I'll start.
USA www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ ok, teraz jej się faceci kolei. Proszę pamiętać, aby nie powtarzać tego, co mówili inni. i proszę o nam dobre strony (ceny dobre, dobre, wysyłki, itd.) My System: Góra Secrit
|
|
| |||
| |||
| Mieszkam w Wielkiej Brytanii, myślę, że najlepsze miejsce do kupowania części komputerowe jest eBay, ponieważ w większości przypadków najtańsze miejsca do pracy i międzynarodowymi. również można odsprzedać swoje części po uaktualnieniu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Niektóre z najbardziej przydatnych ludzi, jakiego kiedykolwiek spotkałem. Kupuję wszystko, co stamtąd i nigdy nie miał nigdy problemu. Tam ceny są bardzo dobre, wysyłka szybko i mają najlepszą pomoc techniczną w dowolnym miejscu!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I korzystać z serwisu eBay, a także wiele.
Ja po prostu rozejrzeć się i znaleźć najtańsze ceny. Skorzystało http://www.overclockers.co.uk/ kilka razy. Ale tak po prostu tam, gdzie jest najtańsze mam nawet kupił stuff formie członkowskich przed, nawet z dodatkowymi kosztami wysyłki okazało się tańsze. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Nigdy nie miał problemów z http://www.ebuyer.com/ nie korzysta z zatoki na czas chociaż. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
I love overclockers.co.uk Bez powodu. Rzecz lojalności I guess. Niemcy preissuchmaschine.de Get najtańsze można dostać. Moim zdaniem najbardziej wiarygodne stronie comparisson ceny dla każdego kraju w historii. Albo dokładniej, alternate.de Często mają one kilka dobrych ofert na dobre, gdy kupujesz cały system, a nie tylko pojedyncze części (rebattes pakiet teraz i potem. Holandia / Austria / Belgia / Hiszpania alternate.nl /. co.at /. be /. es Samym miejscu, tylko dla innych lokalizacji. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PO Czy chcesz mnie do zmiany pozycji cos nie ma sensu!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Do cen i usług jej got to be aria.co.uk ebuyer.com Używałem Novatech ale ceny arnt tht tanie plus miałem kilka probs coraz zamiennik dla czegoś tht złamał |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolejny głos na www.ebuyer.com .... posprzedażnej można jednak koszmar
|
| Zakładki |