![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, aici este un pic cam pe proiect in desfasurare. primul Spune-ne ce ţara în care locuiţi, apoi spuneţi folosesc ceea ce este cel mai bun magazin online, în opinia dvs., pentru a cumpara piese de la. acest lucru ar putea ajuta constructori de calculator viitoare din întreaga lume. Voi incepe.
Statele Unite ale Americii www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ OK, acum baieti sa rândul tău. Amintiţi-vă, vă rugăm să nu repet ceea ce altii au spus. şi vă rugăm să ne spuneţi pe site-uri bune (preturi bune, de transport maritim bun, etc) Sistemul meu: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Eu locuiesc in Marea Britanie, cred ca cel mai bun loc posibil, pentru a cumpara piese de calculator este eBay, pentru că este în majoritatea cazurilor, cel mai ieftin loc pentru a merge şi internaţionale, de asemenea, acestuia. De asemenea, puteţi re-vinde piese dvs. atunci când faceţi upgrade! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Unele dintre cele mai folositoare i-am întâlnit vreodată. Am cumpăra tot de acolo şi-au avut niciodată o problemă. Există, de asemenea, preţurile sunt excelente, de transport maritim este rapidă şi au cel mai bun suport tehnic oriunde!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, I folos eBay o multime, de asemenea.
Tocmai am magazin in jurul şi de a găsi cel mai mic pret. S-au folosit http://www.overclockers.co.uk/ de câteva ori. Dar da doar ori de câte ori este cel mai ieftin am cumpărat chiar şi îndesat forma statele înainte, chiar şi cu costuri de transport suplimentare sa dovedit mai ieftin. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Niciodată nu a avut o problemă cu http://www.ebuyer.com/ a face uz de dafin uneori, totuşi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marea Britanie
I love overclockers.co.uk Pentru nici un motiv. Lucru de loialitate cred. Germania preissuchmaschine.de Obţineţi cele mai ieftine puteţi obţine. În opinia mea, cele mai fiabile de preţ comparisson site-ul pentru orice ţară vreodată. Sau în mod specific, alternate.de Ei au adesea unele oferte pe bune, bine atunci când se cumpără sistemul dumneavoastră întreg în loc de doar o singură parte (rebattes Bundle acum şi apoi atunci. Ţările de Jos / Austria / Belgia / Spania alternate.nl /. co.at /. fi /. es Acelaşi site, doar pentru localizări celelalte. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP Vrei să-mi schimba cos titlul nu are nici un sens!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Pentru preţ şi serviciul său de ajuns să fie aria.co.uk ebuyer.com Este folosit pentru a utiliza Novatech dar nu există preţuri THT Arnt ieftine, plus am avut o probs câteva obtinerea unei replacment pentru ceva THT rupt |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
De asemenea, Marea Britanie www.ebuyer.com www.scan.co.uk www.misco.co.uk www.novatech.co.uk Sistemul meu: Custom Construit v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un alt vot pentru www.ebuyer.com .... aftersales poate fi un cosmar deşi
|
| Marcaje |