![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, tu je trochu na prebiehajúci projekt. prvý povedzte nám to, čo žijete v krajine, potom použite povedať, čo je najlepší internetový obchod podľa vášho názoru nakupovať diely od. To by mohlo pomôcť okrem budúce počítača stavitelia z celého sveta. I'll start.
USA www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ ok, teraz svoje si mladíci. nezabudnite sa opakovať to, čo hovoria ostatní. a povedzte nám, prosím, na dobré stránky (dobré ceny, dobrá doprava, atď) Môj systém: Najvyššie Secrit
|
|
| |||
| |||
| Žijem vo Veľkej Británii, myslím, že najlepšie miesto na nákup počítačových dielov je eBay, pretože je vo väčšine prípadov najlacnejšie kam ísť a tiež medzinárodné. Tiež môžete re-predať svoje časti pri upgradu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novato Niektoré z najviac užitočných ľudí, aké som kedy stretol. Kúpim všetko, čo odtiaľ a nikdy som nikdy nemal problém. Tam sú tiež výborné ceny, doprava je rýchla a majú najlepšiu technickú podporu kdekoľvek!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, som použiť eBay veľa rovnako.
Ja len porozhliadnuť a nájsť najlacnejšie ceny. Využili http://www.overclockers.co.uk/ Niekoľkokrát. Jo, ale len tam, kde je najlacnejší som si dokonca kúpil veci tvoria štáty predtým, dokonca s extra nákladmi na dopravu, sa ukázalo, lacnejšie. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Nikdy nemal problém s http://www.ebuyer.com/ použijete zátoky občas hoci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UK
Miluju overclockers.co.uk Pre nič za nič. Lojalita, čo myslím. Nemecko preissuchmaschine.de Získajte najlacnejšie môžete získať. Podľa môjho názoru najspoľahlivejšie cena comparisson webovej stránky pre všetky krajiny vôbec. Alebo presnejšie, alternate.de Často majú niektoré dobré ponuky, dobré, keď si kupujete celý systém, nie len jeden diel (zväzok rebattes tu a tam. Holandsko / Rakúsko / Belgicko / Španielsko alternate.nl /. co.at /. byť /. es Rovnakom mieste, len na iné národné prostredie. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP Chceš, aby som pre zmenu čísla cos to nemá zmysel!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Cena s DPH a služieb jeho bejt aria.co.uk ebuyer.com Používali Novatech ale ceny Arnt tht lacné a navyše som mal pár probs dostať replacment niečo rozbil THT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iný hlas pre www.ebuyer.com .... popredajných môže byť nočnou morou aj keď
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové diely | gmcomputerservices | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 18. december 2008 06:48 |
| Skontrolujte teplotu môj počítač | AD974 | Všeobecné Software Chat | 9 | 15. marca 2008 14:23 |
| Skontrolujte, či v počítači Kompiluje | fishking | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. decembra 2007 05:43 |
| Nové diely alebo nové počítače? | gotmaxpower | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 10. novembra 2007 03:34 |
| Ako skontrolovať, či pamäť počítača | príjemcovi doupě | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 21. marca 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |