![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, овде је мало иде на пројекту. прво реците нам шта живите у земљи, онда реци шта је користити најбоље онлине продавнице у свом мишљењу да купи од делова. то би могло помоћи будућим градитељима рачунара из целог света. Ја ћу почети.
САД ууу.неуегг.цом ууу.фрыс.цом ууу.тигердирецт.цом хттп://ууу.тецхонуеб.цом/ Ок, сад је ваш ред момци. не заборавите да се не понови оно што други рекли. и молим вас да нам кажете о добрим локацијама (добре цене, добре бродове, итд) Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| |||
| |||
| Ја живим у УК, мислим да је најбоље могуће место за куповину делова рачунар еБаы јер је у већини случајева најјефтиније место за излазак и своје и међународне. Такође, можете поново да прода свој део при надоградњи! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Новатецх Неки од најкориснији људи које сам икада упознао. Купујем све од тамо и никада икада имао проблема. Постоје цене су такође одлична, испорука је брза и имају било најбоље техничку подршку!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли користити еБаы много као.
Ја само продавница у околини и наћи јефтиније цене. Користили хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/ неколико пута. Да, али само тамо где је најјефтиније да сам чак купио ствари облик државе и раније, чак и уз додатне трошкове испоруке је испало јефтиније. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Никада није имао проблем са хттп://ууу.ебуыер.цом/ не користим ували понекад ипак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Велика Британија
Волим оверцлоцкерс.цо.ук Без разлога. Лојалност ствар Ваљда. Немачка преиссуцхмасцхине.де Добити најјефтиније можете добити. По мом мишљењу увек најпоузданији цена цомпариссон сајт за било коју земљу. Или конкретно, алтернате.де Они често имају неке добре понуде, добро када купујете ваш цео систем, уместо само једног дела (бала ребаттес сада и онда. Холандија / Аустрија / Белгија Шпанија алтернате.нл / цо.ат /.. се / ца. Истом месту, само за друге локализације. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОП Хоћете да промените наслов цос то нема никаквог смисла!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| За цену и његова мора да ариа.цо.ук ебуыер.цом Користи се за употребу Новатецх али цене арнт тхт јефтино, плус сам имао неколико пробс добијање реплацмент за нешто тхт сломио |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Такође, Велика Британија ууу.ебуыер.цом ууу.сцан.цо.ук ууу.мисцо.цо.ук ууу.новатецх.цо.ук Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Још један глас за ууу.ебуыер.цом .... афтерсалес може бити кошмар мада