![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, тут мало за поточними проектом. перший розповісти нам якій країні ви живете, і потім сказати, що використання кращих інтернет-магазині на вашу думку, для покупки запчастин с. Це може допомогти майбутнім будівельникам комп'ютерів по всьому світу. Я починаю.
США www.newegg.com www.frys.com www.tigerdirect.com http://www.techonweb.com/ Гаразд, тепер ваші хлопці своєї черги. Будь ласка, пам'ятаєте, не повторити те, що говорили інші. і, будь ласка, скажіть нам на гарні сайти (хороші ціни, гарне судноплавства і т.д.) Моя система: Топ Secrit
|
|
| |||
| |||
| Я живу в Великобританії, я думаю, що найкращим місцем для покупки комп'ютера частин Ebay, тому що в більшості випадків є найдешевшим місцем піти і її також міжнародні. Також ви можете повторно продати свою частину при оновленні! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novatech Деякі з найбільш корисних людей, яких я коли-небудь зустрічав. Я купити все звідти, і ніколи ніколи не виникало питань. Там ціни також відмінна, швидка доставка, і вони мають кращі технічну підтримку в будь-якому місці!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та я використовую eBay, а також багато чого.
Я просто магазин і вибрати найдешевшу ціну. Використав http://www.overclockers.co.uk/ Кілька разів. Але та тільки там, де дешева, я навіть купила речі форму перед державами, навіть з додатковими витратами судноплавство виявилося дешевше. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ніколи не було проблем з http://www.ebuyer.com/ Використовувати затоки, хоча часом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ВЕЛИКОБРИТАНІЯ
Я люблю overclockers.co.uk Без будь-якої причини. Лояльність, що я думаю. Німеччина preissuchmaschine.de Отримати дешевий ви можете отримати. На мій погляд, самий надійний сайт ціни comparisson для будь-якої країни, будь-коли. Або конкретно, alternate.de Вони часто мають кілька хороших пропозицій про, добре, коли ви купуєте всю систему, а не тільки одну частину (розшарування rebattes зараз і потім. Нідерланди / Австрія / Бельгія / Іспанія alternate.nl /. co.at /. бути /. ес Той же сайт, лише для інших регіонів. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| О.П. Ви хочете мене змінити заголовок COS не має сенсу!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| За ціною і його служба отримала бути aria.co.uk ebuyer.com Використовується для використання Novatech але цін Arnt THT дешево плюс у мене було кілька Probs отримати альтернативу THT-то зламав |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі, будь ласка:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Інші голосування на www.ebuyer.com .... післяпродажного може стати кошмаром, хоча