![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Откакто имам изградени на компютъра ми, тя е рестартиран самоцел. Той идва със син екран грешка. Това се случва на всеки 10-30mins след стартиране. Дори и когато бях на инсталиране на Windows XP, бях го трясък. Работата е, ако аз имам една игра се отвори в цял екран (като cod4, wc3 и т.н.) то не се рестартира, докато играта е затворена (но то doesn't рестартирате веднага, след като аз го затворите, като след 10-30min Аз го затворите). Понякога, ако Im използвайки моя компютър без игра открита, тя ще излезе като нещо случайно е разбил: като родово-домакин процеси, Svchost и след това тя ще син екран. Но то doesn't обикновено идват с тези грешки, то обикновено само сини екрани. Понякога, когато компютърът е започването, той идва нагоре с основен BIOS CHECKSUM ERROR, тогава BACKUP BIOS CHECKSUM ERROR. Тук са моите очила: GA-P35-DS3P Корсар 800mhz 2GB Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640mb Стартиране на Windows XP Pro. А даже и това doesn't рестартира Im вървят Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това би могло да има много неща! Първото нещо, което ще направя, е, ако имате 2x1gb Арама опитаме едно по едно и да видим, ако той все още се случва На второ място, опитайте актуализиране Вашата BIOS И като последна възможност за замяна на CMOS батерията, може да работи! Промени: Какъв е точният модел на вашата RAM? То може да е нещо толкова просто като за увеличаване на напрежението на вашия RAM в BIOS
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз извади 1 пръчка на RAM, както и на компютъра booted като нормално, но то рестартира, а когато той се опита да се започне отново, имам-бип-от компютъра. Нейната 1 сигнал, ако не сте сигурни, дълги и къси, нейните около два пъти по-дълго, колкото нормалното стартиране на сигнала. Опитах смяна овните наоколо, те са както в, промяна на слотовете, но все още нищо. Аз не знам къде да отида от тук. Промени: Аз знам, че го поставят ми овен напрежение от 0.10V, защото ми казва RAM 1.9V. Нейната корсар 800mhz 5-5-5-12 1.9V тук е връзка. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| Checksum грешка при стартиране? | EddieVersatile | Общи Хардуер Чат | 4 | 6 януари 2009 03:40 |
| BIOS? | Jophen | Общи Софтуер Чат | 3 | 8 февруари 2008 02:25 |
| "CMOS Checksum Bad" Грешка | o1generallee4130 | Общи Хардуер Чат | 4 | 24 Jan 2008 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |