menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Bios Checksum Error?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. června 2008, 23:58
Člen Skupina

Default Bios Checksum Error?

Ahoj,

Od té doby jsem vybudoval můj počítač je restartován sama. Dodává se s modrou obrazovku chybu. To se stává jednou za 10-30mins po startu. Dokonce i když jsem byla instalace systému Windows XP, musel jsem ji shazovat. Jde o to, když jsem hru otevřít v režimu celé obrazovky (jako je CoD4, wc3, atd.), pak to nebude pokračovat, dokud se hra skončila (ale doesnt restart Jakmile jsem blízko něj, jako 10-30min po i zavřít). Někdy, když im pomocí počítače bez hru otevřít, to bude něco jako náhodný havarovalo: obecné, jako host procesů Svchost a pak to bude modrá obrazovka. Ale doesnt obvykle vymyslí těchto chyb, je to obvykle jen modré obrazovky. Občas, když je počítač rozběhu, že přichází s HLAVNÍ BIOS Checksum Error, pak BACKUP BIOS Checksum Error.

Zde jsou mé specifikace:

GA-P35-DS3P
Corsair 800MHz 2 GB
Core 2 Duo 2,66
500 GB HD
550W PSU
8800GTS 640mb

Systémem Windows XP Pro. Ach ano, a to doesnt restart při im běh Ubuntu.
Old 25. června 2008, 03:37
Moderátor skupiny

To by mohlo být mnoho věcí!
První, co bych udělat, je, pokud máte 2x1gb RAM vyzkoušet jeden po druhém a uvidíme, jestli to ještě dojde
Zadruhé zkuste aktualizace BIOS
A jako poslední možnost nahrazení STO Baterie mohou pracovat!

Edit: Co je přesný model vaší paměti? Může být něco tak jednoduchého, že ke zvýšení napětí vaší paměti RAM v systému BIOS

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25. června 2008, 19:08
Člen Skupina

I vytáhli 1 dřevo RAM a počítač spuštěn jako normální, ale znovu a když se pokusil začít znovu, mám-pípnutí-z počítače. Jeho 1 pípnutí, pokud nejste jisti, dlouhé nebo krátké, jeho asi dvakrát tak dlouho jako normální spuštění pípnutím. Snažil jsem se prohozením skopců okolí, čímž se oba v měnícím se sloty, ale stále nic. Nevím, kam jít odsud.

Edit: Vím, že jsem si dát do mého ram napětí 0.10V, protože podle mého RAM říká 1.9V. Jeho Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V zde odkaz.
Old 26. června 2008, 06:39
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Mikel View Post
Vím, že jsem si dát do mého ram napětí 0.10V, protože podle mého RAM říká 1.9V. Jeho Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V zde odkaz.
Už jste vyzkoušeli uvedení zase potom?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... jonkon2 Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 30. květen 2009 00:30
Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení Bubba Procesory, základní desky & RAM 5 7. dubna 2009 15:33
Kontrolní chyba při spuštění? EddieVersatile Obecné Hardware Chat 4 6. leden 2009 03:40
BIOS? Jophen Obecné Software Chat 3 8. února 2008 02:25
"CMOS Kontrolní Bad" Chyba o1generallee4130 Obecné Hardware Chat 4 24. ledna 2008 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.