![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Od té doby jsem vybudoval můj počítač je restartován sama. Dodává se s modrou obrazovku chybu. To se stává jednou za 10-30mins po startu. Dokonce i když jsem byla instalace systému Windows XP, musel jsem ji shazovat. Jde o to, když jsem hru otevřít v režimu celé obrazovky (jako je CoD4, wc3, atd.), pak to nebude pokračovat, dokud se hra skončila (ale doesnt restart Jakmile jsem blízko něj, jako 10-30min po i zavřít). Někdy, když im pomocí počítače bez hru otevřít, to bude něco jako náhodný havarovalo: obecné, jako host procesů Svchost a pak to bude modrá obrazovka. Ale doesnt obvykle vymyslí těchto chyb, je to obvykle jen modré obrazovky. Občas, když je počítač rozběhu, že přichází s HLAVNÍ BIOS Checksum Error, pak BACKUP BIOS Checksum Error. Zde jsou mé specifikace: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2 GB Core 2 Duo 2,66 500 GB HD 550W PSU 8800GTS 640mb Systémem Windows XP Pro. Ach ano, a to doesnt restart při im běh Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by mohlo být mnoho věcí! První, co bych udělat, je, pokud máte 2x1gb RAM vyzkoušet jeden po druhém a uvidíme, jestli to ještě dojde Zadruhé zkuste aktualizace BIOS A jako poslední možnost nahrazení STO Baterie mohou pracovat! Edit: Co je přesný model vaší paměti? Může být něco tak jednoduchého, že ke zvýšení napětí vaší paměti RAM v systému BIOS
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I vytáhli 1 dřevo RAM a počítač spuštěn jako normální, ale znovu a když se pokusil začít znovu, mám-pípnutí-z počítače. Jeho 1 pípnutí, pokud nejste jisti, dlouhé nebo krátké, jeho asi dvakrát tak dlouho jako normální spuštění pípnutím. Snažil jsem se prohozením skopců okolí, čímž se oba v měnícím se sloty, ale stále nic. Nevím, kam jít odsud. Edit: Vím, že jsem si dát do mého ram napětí 0.10V, protože podle mého RAM říká 1.9V. Jeho Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V zde odkaz. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 30. květen 2009 00:30 |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| Kontrolní chyba při spuštění? | EddieVersatile | Obecné Hardware Chat | 4 | 6. leden 2009 03:40 |
| BIOS? | Jophen | Obecné Software Chat | 3 | 8. února 2008 02:25 |
| "CMOS Kontrolní Bad" Chyba | o1generallee4130 | Obecné Hardware Chat | 4 | 24. ledna 2008 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |