![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Από τότε που έχω χτίσει τον υπολογιστή μου, η ίδια έχει αρχίσει εκ νέου. Έρχεται με ένα σφάλμα μπλε οθόνη. Αυτό συμβαίνει κάθε 10-30 λεπτά μετά την εκκίνηση. Ακόμη και όταν ήμουν εγκατάσταση των Windows XP, είχα την συντριβή. Το θέμα είναι, αν έχω ένα παιχνίδι ανοικτό σε πλήρη οθόνη (όπως cod4, WC3, κ.λπ.), τότε δεν θα ξεκινήσετε πάλι μέχρι το παιχνίδι έχει κλείσει (Αλλά αυτό doesnt επανεκκίνηση μόλις μου το κλείσει, όπως και 10-30min μετά θ το κλείσετε). Μερικές φορές, αν im χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή μου δεν ένα παιχνίδι ανοικτό, θα έρθει ως κάτι τυχαίο συνετρίβη: γένους διαδικασίες υποδοχής, svchost, και στη συνέχεια θα μπλε οθόνη. Αλλά αυτό doesnt έρχονται συνήθως με αυτά τα λάθη, συνήθως μόνο μπλε οθόνη. Μερικές φορές, όταν ο υπολογιστής είναι το ξεκίνημα, τι αφορά τους βασικούς BIOS σφάλματος ελέγχου, τότε BACKUP BIOS CHECKSUM ERROR. Εδώ specs μου είναι: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2GB Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640mb Running Windows XP Pro. Oh yea και αυτό doesnt επανεκκίνηση μετά im τρέχει Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια πράγματα! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, είναι αν έχετε 2x1GB μνήμης RAM δοκιμάστε ένα κάθε φορά και δείτε αν αυτό συμβαίνει ακόμα Δεύτερον προσπαθήστε ενημέρωση bios σας Και ως τελευταία λύση που αντικαθιστά το CMOS μπαταρία μπορεί να εργαστεί! Edit: Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο της μνήμης RAM σου; Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο χρειάζεται να αυξηθεί η τάση της μνήμης RAM σας στο Bios
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Μου έβγαλε 1 stick μνήμης RAM, και η εκκίνηση του υπολογιστή, όπως το σύνηθες, αλλά εκ νέου σε λειτουργία, και όταν προσπάθησε να αρχίσει και πάλι, πήρα ένα-μπιπ-από τον υπολογιστή. 1 beep της, δεν είναι βέβαιος εάν μακράς ή βραχείας διαρκείας, του περίπου διπλάσιο χρόνο από την κανονική ηχητικό σήμα εκκίνησης. Προσπάθησα την αντιστροφή της RAMs γύρω, βάζοντας τα δύο μέσα, αλλάζοντας slots, αλλά ακόμα τίποτα δεν. Δεν ξέρω πού να πάμε από εδώ. Edit: Ξέρω ότι το έκανα συσκευασμένα τάσης ζευγαρώσει μου με 0.10V γιατί RAM μου λέει 1.9V. Της Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V εδώ είναι σύνδεσμός. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |