manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Bios Program Greška?

Reply

Thread Tools
Old 24. lipnja 2008, 23:58
Member Group

Default Bios Program Greška?

Zdravo,

Otkad sam sagradio moj računalo je ponovo pokrenuti sebe. Internet dogoditi se gore sa plavom zaslonu pogreške. To se događa svakih 10-30mins nakon pokretanja. Čak i kad sam bio instalirate Windows XP, ja je to pad sustava. Stvar je, ako sam igru otvaraju u full screen (kao cod4, wc3, itd.) onda to neće ponovno pokrenite igru dok je zatvorena (ali ga se ponovno pokrenuti čim sam ga zatvoriti, kao što je nakon 10-30min I close to). Ponekad, ako im koristeći moj računalo bez igre otvorene, ona će doći kao nešto slučajna je pala: kao domaćin generički procesi, Svchost, a zatim će plavi ekran. Ali to se obično dolazi do ove greške, obično samo plave ekrane. Povremeno, kada je računalo početak to dogoditi se gore sa GLAVNI BIOS CheckSum POGREŠAKA, onda backup BIOS CheckSum greška.

Ovdje su moje naočale:

GA-P35-DS3P
Gusar 800mhz 2GB
Core 2 Duo 2,66
500GB HD
550W PSU
8800GTS 640mb

Windows XP Pro. Oh čak i ona se ponovo pokrenuti kada im trčanje Ubuntu.
Old 25. lipnja 2008, 03:37
Moderator / ica grupe

Ovo može biti veliki broj stvari!
Prva stvar bih napraviti, ako imate 2x1gb RAM probati jedan po jedan i vidjeti ako se i dalje događa
Drugo probati ažirirajući Vaše Bios
I kao zadnje utočište zamjenjujući CMOS baterija svibanj funkcionirati!

Edit: Što je točno vaš model RAM? On svibanj biti nešto kao jednostavan kao vlasništvo povećati napon vaše RAM u BIOS

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25. lipnja 2008, 19:08
Member Group

Ja izdvajali iz 1 stick RAM-a, i računalo booted kao normalne, ali se ponovo pokrenuti, a kada je pokušao upaliti opet, dobio sam-bip-s računala. Njegova 1 bip, ne siguran ako dugo ili kratko, oko dva puta njegove dokle normalnog pokretanja bip. JA pokušao trampljenje ovnovi okolo, stavljajući je u oba, mijenjanje mjesta, ali još ništa. Ne znam gdje se mogu ići odavde.

Edit: I know I did stavite moj ram napon od 0.10V jer moja RAM kaže 1.9V. Njegova gusar 800mhz 5-5-5-12 1.9V ovdje je veza.
Old 26. lipnja 2008, 06:39
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by MikeL View Post
Znam nisam stavio moju ovna napon od 0.10V jer moja RAM kaže 1.9V. Njegova gusar 800mhz 5-5-5-12 1.9V ovdje je veza.
Jeste li pokušao stavljajući ga opet onda?

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... jonkon2 Web Browsers & FTP Klijenti 1 30. svibanj 2009 00:30
Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost Bubba CPU, Matične ploče i RAM 5 7. travanj 2009 15:33
Program greška pri pokretanju? EddieVersatile General Hardware Chat 4 6. siječanj 2009 03:40
BIOS? Jophen Općenito Software Chat 3 8. veljača 2008 02:25
"Program CMOS Bad" Error o1generallee4130 General Hardware Chat 4 24 siječanj 2008 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.