kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Bios Checksum Error?

Reply

Téma eszközök
Old Június 24, 2008, 23:58
Csoport tagja

Default Bios Checksum Error?

Helló,

Amióta én építettem a számítógépem, akkor újraindította magát. Jön fel egy kék képernyő hiba. Ez történik minden 10-30mins az indítás után. Akkor is, mikor beiktatás Windows XP, én is összeomlott. A helyzet az, ha nekem van egy játék teljes képernyőn nyílik meg (mint például a cod4, wc3, stb), akkor nem újra, amíg a játék lezárult (de ez nem újra, amint én bezárja, mint a 10-30 perc után i csukd be). Néha, ha az én im használ számítógép nélkül egy játék nyitott, akkor jön ki, mint valami véletlen összeomlott: mint az általános fogadó folyamatok, svchost, és akkor majd kék képernyő. De általában ez nem jön össze ezek a hibák, akkor általában csak kék képernyő. Alkalmanként, amikor a számítógép beindításával, jön fel a fő BIOS checksum error, akkor a BACKUP BIOS checksum error.

Itt vannak a specifikációk:

GA-P35-DS3P
Corsair 800MHz 2GB -
A Core 2 Duo 2,66
500GB HD
550W tápegység
8800GTS 640mb

Windows XP pro. Ó igen, és ez nem indítja újra a im futás Ubuntu.
Old Június 25, 2008, 03:37
Moderátor Csoport

Ez lehet egy néhány dolog!
Első dolog, amit megtennék, ha neked van 2x1GB RAM próbálj egy időben és lát ha ez mégis megtörténik
Másodszor meg frissítése a BIOS
És végső esetben felváltja a cmos elem is működhet!

Edit: Mi a pontos modell a RAM? Lehet, hogy valami olyan egyszerű, mint kelljen feszültségét növelni a RAM a BIOS-ban

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Június 25, 2008, 19:08
Csoport tagja

Húztam ki 1 bottal a RAM, és a számítógép, mint a csizmás normális, de az újra, és amikor megpróbáltam újra indítani, van egy-sípszó-ból számítógép. Az 1 sípolás, és nem biztos abban, hogy hosszú vagy rövid, a körülbelül kétszer olyan hosszú, mint a normál indítási sípszót. Próbáltam kicserélni a RAM körül, mind az elhelyezés, a változó bővítőhely, de még mindig semmi. Nem tudom, hová menjen innen.

Edit: Tudom, hogy nem tesz fel a ram feszültség az 0.10V mert a RAM mondja 1.9V. A Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V itt van láncszem.
Old Június 26, 2008, 06:39
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Mikel View Post
Tudom, hogy nem tesz fel a ram feszültség az 0.10V, mert a RAM mondja 1.9V. A Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V itt van láncszem.
Próbálta már üzembe helyezésekor, majd újra le?

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.