![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Amióta én építettem a számítógépem, akkor újraindította magát. Jön fel egy kék képernyő hiba. Ez történik minden 10-30mins az indítás után. Akkor is, mikor beiktatás Windows XP, én is összeomlott. A helyzet az, ha nekem van egy játék teljes képernyőn nyílik meg (mint például a cod4, wc3, stb), akkor nem újra, amíg a játék lezárult (de ez nem újra, amint én bezárja, mint a 10-30 perc után i csukd be). Néha, ha az én im használ számítógép nélkül egy játék nyitott, akkor jön ki, mint valami véletlen összeomlott: mint az általános fogadó folyamatok, svchost, és akkor majd kék képernyő. De általában ez nem jön össze ezek a hibák, akkor általában csak kék képernyő. Alkalmanként, amikor a számítógép beindításával, jön fel a fő BIOS checksum error, akkor a BACKUP BIOS checksum error. Itt vannak a specifikációk: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2GB - A Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W tápegység 8800GTS 640mb Windows XP pro. Ó igen, és ez nem indítja újra a im futás Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lehet egy néhány dolog! Első dolog, amit megtennék, ha neked van 2x1GB RAM próbálj egy időben és lát ha ez mégis megtörténik Másodszor meg frissítése a BIOS És végső esetben felváltja a cmos elem is működhet! Edit: Mi a pontos modell a RAM? Lehet, hogy valami olyan egyszerű, mint kelljen feszültségét növelni a RAM a BIOS-ban
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Húztam ki 1 bottal a RAM, és a számítógép, mint a csizmás normális, de az újra, és amikor megpróbáltam újra indítani, van egy-sípszó-ból számítógép. Az 1 sípolás, és nem biztos abban, hogy hosszú vagy rövid, a körülbelül kétszer olyan hosszú, mint a normál indítási sípszót. Próbáltam kicserélni a RAM körül, mind az elhelyezés, a változó bővítőhely, de még mindig semmi. Nem tudom, hová menjen innen. Edit: Tudom, hogy nem tesz fel a ram feszültség az 0.10V mert a RAM mondja 1.9V. A Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V itt van láncszem. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |