![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, מאז בניתי את המחשב שלי, יש לו את עצמו מחדש. זה בא עם שגיאת מסך כחול. זה קורה כל 10-30mins אחרי האתחול. אפילו כשהייתי התקנת Windows XP, היה לי קורס. העניין הוא, אם יש לי משחק לפתוח במסך מלא (כמו CoD4, wc3, וכו ') אז זה לא יפעל מחדש עד המשחק נסגר (doesn't מחדש אבל ברגע שאני סוגר אותו, כמו אחרי 10-30min אני סוגר את זה). לפעמים, אם IM באמצעות המחשב שלי בלי לפתוח את המשחק, זה יעלה משהו כמו אקראיים התרסק: תהליכים כמו המארחת, Svchost הגנרית, ואז זה יהיה מסך כחול. אבל זה בדרך כלל doesn't לבוא עם שגיאות אלה, בדרך כלל זה רק במסכים כחולים. מדי פעם כאשר המחשב מתחיל, זה בא עם MAIN-BIOS Checksum Error, אז בחיבור ה-BIOS checksum error. הנה מפרט שלי: GA-P35-DS3P זכרונות 800MHz 2GB Core 2 Duo 2.66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640mb מערכת הפעלה Windows XP Pro. הו yea doesn't וזה פועל מחדש כאשר im אובונטו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות מספר דברים! הדבר הראשון שהייתי עושה, הוא אם יש לך זיכרון RAM של 2x1GB נסה אחד בכל פעם ולראות אם זה עדיין קורה נסה שנית עדכון ה-BIOS וכמו המוצא האחרון החלפת הסוללה CMOS יפעלו! עריכה: מהו הדגם המדויק של RAM שלך? זה יכול להיות משהו פשוט כמו שיש להגדיל את המתח של RAM שלך ב-BIOS
|
| |||
| |||
| שלפתי 1 מקל של זיכרון RAM של המחשב מאותחל כמו נורמלי, אבל זה מחדש, וכאשר הוא ניסה להתחיל שוב, יש לי צפצוף-מהמחשב. 1 צפצוף שלו, לא בטוח אם ארוכה או קצרה, על זמן כפול שלה צפצוף בהפעלה רגילה. ניסיתי להחליף האיילים סביב, מניח את שתיהן, שינוי חריצים, אבל עדיין כלום. אני לא יודע לאן ללכת מכאן. עריכה: אני יודע שאני לא לסבול מתח 0.10V RAM שלי כי זיכרון RAM שלי אומרת 1.9V. זכרונות 800MHz 5-5-5-12 1.9V שלו כאן קישור. |