mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

BIOS Kontrolinė klaida?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 24, 2008, 23:58
Narys

Default BIOS Kontrolinė klaida?

Labas,

Nuo tada aš pastatė savo kompiuterį, jis vėl pati. Jis pasirodo mėlynas ekranas su klaida. Tai atsitinka kas 10-30mins po startup. Net kai man buvo Windows XP, man teko ji genda. Dalykas yra, jei turiu žaidimo atidaryti per visą ekraną (kaip CoD4, wc3 ir tt), tuomet ji nebus perkrauti tol, kol žaidimas baigtas (Tačiau tai nepadės iš naujo, kai aš jį uždaryti, kaip 10-30min po Aš jį uždaryti). Kartais, jeigu jiems naudojantis savo kompiuteriu, be žaidimo atviras, jis bus sugalvoti, kaip kažkas atsitiktinai išskaidoma: kaip Generic Host procesus, Svchost, ir tada jis bus mėlynas ekranas. Bet tai nepadės paprastai susiduria su šių klaidų, paprastai tik mėlyna ekranus. Kartais, kai kompiuteris ima viršų, ji ateina ne su pagrindiniais BIOS checksum klaida, tada BACKUP BIOS checksum error.

Čia yra mano Specifikacijos:

GA-P35-DS3P
Corsair 800MHz 2GB
Intel Core 2 Duo 2,66
500GB HD
550W PSU
8800GTS 640MB

Veikia Windows XP Pro. Oh yea ir tai nepadės, kai naujo im dirbate Ubuntu.
Old Birželis 25, 2008, 03:37
Moderatorius Grupė

Tai gali būti daug dalykų!
Pirmas dalykas, kurį norėčiau padaryti, tai jei turite 2x1GB RAM bent vieną kartą pabandyti ir pamatyti, ar jis vis dar būna
Antra pabandyti Atnaujinta BIOS
Ir kaip paskutinė išeitis keičiantis CMOS baterija gali dirbti!

Edit: Koks yra tikslus modelis tavo RAM? Tai gali būti kažkas toks paprastas, kaip turintys padidinti savo atminties įtampa biografijos

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Birželis 25, 2008, 19:08
Narys

Aš ištrauktas 1 stick of RAM ir kompiuterio įkelti, kaip įprasta, bet iš naujo, o kai jis bandė pradėti iš naujo, aš-beep-nuo kompiuterio. Jo 1 pyptelėjimas, jei nežinote, ilgas arba trumpas, jo maždaug dvigubai tiek, kiek normalus Startup pyptelėjimas. Bandžiau Swapping RAM aplink, atiduoti tiek, keičiasi lizdai, bet vis nieko. Aš nežinau, kur eiti iš čia.

Edit: Aš žinau, aš supakuoti mano RAM įtampa iki 0.10V, nes mano RAM sako 1.9V. Jo Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V čia ryšys.
Old Birželis 26, 2008, 06:39
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Mikel View Post
Žinau aš supakuoti mano RAM įtampa iki 0.10V, nes mano RAM sako 1.9V. Jo Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V čia ryšys.
Jūs bandė pradėti jį žemyn, vėl tada?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida iššokantį; IE7 susidūrė ir klaidų ... jonkon2 Naršyklėms & FTP Klientai 1 Gegužė 30, 2009 00:30
Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias Bubba CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 7 balandis 2009 15:33
Kontrolinė klaida paleidžiant? EddieVersatile General Hardware Chat 4 6 sausis 2009 03:40
BIOS? Jophen BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 8 vasaris 2008 02:25
"CMOS Kontrolinė Bad" Klaida o1generallee4130 General Hardware Chat 4 24 sausis 2008 01:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.