![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Nuo tada aš pastatė savo kompiuterį, jis vėl pati. Jis pasirodo mėlynas ekranas su klaida. Tai atsitinka kas 10-30mins po startup. Net kai man buvo Windows XP, man teko ji genda. Dalykas yra, jei turiu žaidimo atidaryti per visą ekraną (kaip CoD4, wc3 ir tt), tuomet ji nebus perkrauti tol, kol žaidimas baigtas (Tačiau tai nepadės iš naujo, kai aš jį uždaryti, kaip 10-30min po Aš jį uždaryti). Kartais, jeigu jiems naudojantis savo kompiuteriu, be žaidimo atviras, jis bus sugalvoti, kaip kažkas atsitiktinai išskaidoma: kaip Generic Host procesus, Svchost, ir tada jis bus mėlynas ekranas. Bet tai nepadės paprastai susiduria su šių klaidų, paprastai tik mėlyna ekranus. Kartais, kai kompiuteris ima viršų, ji ateina ne su pagrindiniais BIOS checksum klaida, tada BACKUP BIOS checksum error. Čia yra mano Specifikacijos: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2GB Intel Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640MB Veikia Windows XP Pro. Oh yea ir tai nepadės, kai naujo im dirbate Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti daug dalykų! Pirmas dalykas, kurį norėčiau padaryti, tai jei turite 2x1GB RAM bent vieną kartą pabandyti ir pamatyti, ar jis vis dar būna Antra pabandyti Atnaujinta BIOS Ir kaip paskutinė išeitis keičiantis CMOS baterija gali dirbti! Edit: Koks yra tikslus modelis tavo RAM? Tai gali būti kažkas toks paprastas, kaip turintys padidinti savo atminties įtampa biografijos
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš ištrauktas 1 stick of RAM ir kompiuterio įkelti, kaip įprasta, bet iš naujo, o kai jis bandė pradėti iš naujo, aš-beep-nuo kompiuterio. Jo 1 pyptelėjimas, jei nežinote, ilgas arba trumpas, jo maždaug dvigubai tiek, kiek normalus Startup pyptelėjimas. Bandžiau Swapping RAM aplink, atiduoti tiek, keičiasi lizdai, bet vis nieko. Aš nežinau, kur eiti iš čia. Edit: Aš žinau, aš supakuoti mano RAM įtampa iki 0.10V, nes mano RAM sako 1.9V. Jo Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V čia ryšys. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida iššokantį; IE7 susidūrė ir klaidų ... | jonkon2 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 30, 2009 00:30 |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| Kontrolinė klaida paleidžiant? | EddieVersatile | General Hardware Chat | 4 | 6 sausis 2009 03:40 |
| BIOS? | Jophen | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 8 vasaris 2008 02:25 |
| "CMOS Kontrolinė Bad" Klaida | o1generallee4130 | General Hardware Chat | 4 | 24 sausis 2008 01:57 |
| Temos įrankiai | |
| |