![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Kopš man ir uzbūvēta mana datora, tas ir restart pati. Tā nāk klajā ar zilu ekrānu kļūda. Ik 10-30mins Tas notiek pēc palaišanas. Pat tad, kad man bija instalējot windows xp, man bija tas crashing. Lieta ir, ja man ir spēle atvērts visu ekrānu (piemēram, cod4, WC3, utt), tad tā nebūs restart, kamēr spēle ir slēgtas (Bet tā doesn't restart, tiklīdz es sāku tuvu tai, tāpat kā 10-30min pēc i tuvu tam). Dažreiz, ja im izmantojot manu datoru bez spēli atvērta, tas nāks klajā, kā kaut kas nejauši ir crashed: līdzīgi generic uzņēmējas procesi, svchost, tad tas blue screen. Bet tas doesn't parasti nāk klajā ar šīm kļūdām, tas parasti ir tikai zilu ekrānu. Reizēm, kad dators ir uzsākšanu, tā nāk klajā ar MAIN BIOS kontrolsumma kļūdu, tad BACKUP BIOS kontrolsumma kļūda. Šeit ir manas specs: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2GB Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640mb Windows XP Pro. Ak jā, un tas doesn't restart, kad im darbojas Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt vairākas lietas! Pirmā lieta, ko es darītu, ir, ja jums ir 2x1GB RAM mēģināt vienam laikā un redzētu, vai tas joprojām notiek Otrkārt, mēģināt atjaunināšana Jūsu Bios Un kā pēdējo līdzekli aizstājot CMOS baterija var strādāt! Edit: Kāds ir precīzs modelis savu RAM? To var kaut kā vienkārši, kurām jāpaaugstina spriegums Jūsu RAM Bios
|
| |||
| |||
| Es izvilku 1 stick RAM, un dators booted kā normāli, bet tas iedarbina no jauna, kad tas mēģināja sākt no jauna, i got-beep-no datora. Tās 1 beep, kas nav pārliecināts, vai īsās vai garās, tā apmēram divreiz tik ilgi, kamēr parastā starta beep. Es mēģināju pārnešana brīvpieejas ap, liekot gan, mainot slots, bet tomēr nekas. Es nezinu, kur iet no šejienes. Edit: Es zinu, bija safasēti manu ram spriegumu līdz 0.10V, jo mans RAM saka 1.9V. Tā Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V šeit saite. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |