![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Odkąd zbudował mój komputer ma się ponownie. Pochodzi z niebieski ekran błędu. Zdarza się to co 10-30mins po starcie. Nawet kiedy byłem instalowania systemu Windows XP, i gdyby upaść. Rzecz jest, gdy mam otwarte gry na pełnym ekranie (np. cod4, wc3, itp.), wówczas nie będzie restart do gry został zamknięty (But it doesnt restart tak szybko, jak i zamknij go, podobnie jak 10-30min po i zamknij go). Czasami, jeśli im za pomocą mojego komputera bez gry otwarte, to będzie się jako coś losowego rozbił: jak Generic Host procesów svchost, a następnie będzie niebieski ekran. Ale nie robi to zazwyczaj pochodzą z tych błędów, to zazwyczaj tylko niebieskie ekrany. Czasami, gdy komputer jest uruchomienie, to wyjdzie z GŁÓWNA BIOS Checksum Error, potem BACKUP BIOS Checksum Error. Oto moje SPECS: GA-P35-DS3P Corsair 800MHz 2GB Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640MB Uruchamianie Windows XP Pro. Oh yea and it doesnt restart gdy im prowadzenie Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być wiele rzeczy! Pierwszą rzeczą, jaką chciałbym zrobić, jeśli masz 2x1GB RAM wypróbować jedno w czasie i zobacz, czy to nadal się dzieje Po drugie spróbuj aktualizacji BIOS A w ostateczności zastąpienia WOR bateria może pracować! Edit: Co to jest dokładnie model swojej pamięci RAM? To może być czymś tak prostym, jak mające na celu zwiększenie napięcia RAMu w Bios
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I wycofał się 1 drążek RAM, a komputer uruchamiany jak normalne, ale to ponownie, a gdy próbował uruchomić ponownie, mam-beep-od komputera. Jej 1 sygnał, jeżeli nie masz pewności, długi lub krótki, jej o dwa razy, tak długo jak zwykły sygnał startowy. Próbowałem wymiany barany wokół, wprowadzając w, zmiana czasu na start lub lądowanie, ale nadal nic. Nie wiem, gdzie dalej. Edit: Wiem, że nie pakowane mojego barana przez napięcie 0.10V ponieważ mój RAM mówi 1.9V. Jego Corsair 800MHz 5-5-5-12 1.9V jest łącze. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |