мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Биос Програм Грешка?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. јуни 2008, 23:58
Мембер Гроуп

Default Биос Програм Грешка?

Здраво,

Откад сам саградио мој рачунар је поново покренути себе. То догодити се сеттле са плавом екрану грешке. То се дешава сваких 10-30минс након покретања. Чак и кад сам био инсталирате Уиндоус КСП, ја је то пад система. Ствар је, ако сам игру отварају у фулл сцреен (као цод4, уц3, итд) онда то неће поново покрените игру док је затворена (али га се поново покренути чим сам га затворити, као што је након 10-30мин И цлосе то). Понекад, ако им помоћу мој рачунар без игре отворене, она ће доћи као нешто случајна је пала: као домаћин генеричке процеси, Свцхост, а затим ће плави екран. Али то се обично долази до ове грешке, обично само плаве екране. Повремено, када је рачунар старт то догодити се сеттле с ГЛАВНИ БИОС Цхецксум грешака, онда бацкуп БИОС Цхецксум грешка.

Овде су моје наочаре:

ГА-П35-ДС3П
Гусар 800мхз 2ГБ
Цоре 2 Дуо 2,66
500ГБ ХД
550У псу
8800ГТС 640мб

Уиндоус КСП Про. Ох чак и она се поново покренути када им трчање Убунту.
Old 25. јуни 2008, 03:37
Модератор / ица групе

Ово може бити велики број ствари!
Прва ствар бих направити, ако имате 2кс1гб РАМ пробати један по један и видети ако се и даље догађа
Друго пробати модернизација Ваше Биос
И као последње уточиште замјењујући ЦМОС батерија мај посао!

Едит: Шта је тачно ваш модел РАМ? Он мај бити нешто као једноставан као власништво повећати напон ваше РАМ у БИОС

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 25. јуни 2008, 19:08
Мембер Гроуп

Ја издвајали из 1 стицк РАМ-а, и рачунар боотед као нормалне, али се поново покренути, а када је покушао упалити опет, добио сам-бип-са рачунара. Његова 1 бип, не сигуран ако дуго или кратко, око два пута његове докле нормалног покретања бип. ЈА суђен трампљење овнови около, стављајући је у оба, мијењање мјеста, али још ништа. Не знам где се могу ићи одавде.

Едит: И кноу И дид ставите мој рам напон од 0.10В јер моја РАМ каже 1.9В. Његова гусар 800мхз 5-5-5-12 1.9В овде је веза.
Old 26. јуни 2008, 06:39
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы МикеЛ View Post
Знам нисам ставио моју овна напон од 0.10В јер моја РАМ каже 1.9В. Његова гусар 800мхз 5-5-5-12 1.9В овде је веза.
Јесте ли покушао стављајући га опет онда?

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка попуп; ИЕ7 наишао и грешке ... јонкон2 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 30 мај 2009 00:30
Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност Буббле ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 7 април 2009 15:33
Програм грешка при покретању? ЕддиеВерсатиле Генерал Хардуаре Цхат 4 6 јануар 2009 03:40
БИОС? Јопхен Уопштено Софтуаре Цхат 3 8 фебруар 2008 02:25
"Програм ЦМОС Бад" Еррор о1генераллее4130 Генерал Хардуаре Цхат 4 24 јануар 2008 01:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц