![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Откад сам саградио мој рачунар је поново покренути себе. То догодити се сеттле са плавом екрану грешке. То се дешава сваких 10-30минс након покретања. Чак и кад сам био инсталирате Уиндоус КСП, ја је то пад система. Ствар је, ако сам игру отварају у фулл сцреен (као цод4, уц3, итд) онда то неће поново покрените игру док је затворена (али га се поново покренути чим сам га затворити, као што је након 10-30мин И цлосе то). Понекад, ако им помоћу мој рачунар без игре отворене, она ће доћи као нешто случајна је пала: као домаћин генеричке процеси, Свцхост, а затим ће плави екран. Али то се обично долази до ове грешке, обично само плаве екране. Повремено, када је рачунар старт то догодити се сеттле с ГЛАВНИ БИОС Цхецксум грешака, онда бацкуп БИОС Цхецксум грешка. Овде су моје наочаре: ГА-П35-ДС3П Гусар 800мхз 2ГБ Цоре 2 Дуо 2,66 500ГБ ХД 550У псу 8800ГТС 640мб Уиндоус КСП Про. Ох чак и она се поново покренути када им трчање Убунту. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово може бити велики број ствари! Прва ствар бих направити, ако имате 2кс1гб РАМ пробати један по један и видети ако се и даље догађа Друго пробати модернизација Ваше Биос И као последње уточиште замјењујући ЦМОС батерија мај посао! Едит: Шта је тачно ваш модел РАМ? Он мај бити нешто као једноставан као власништво повећати напон ваше РАМ у БИОС
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ја издвајали из 1 стицк РАМ-а, и рачунар боотед као нормалне, али се поново покренути, а када је покушао упалити опет, добио сам-бип-са рачунара. Његова 1 бип, не сигуран ако дуго или кратко, око два пута његове докле нормалног покретања бип. ЈА суђен трампљење овнови около, стављајући је у оба, мијењање мјеста, али још ништа. Не знам где се могу ићи одавде. Едит: И кноу И дид ставите мој рам напон од 0.10В јер моја РАМ каже 1.9В. Његова гусар 800мхз 5-5-5-12 1.9В овде је веза. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка попуп; ИЕ7 наишао и грешке ... | јонкон2 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 30 мај 2009 00:30 |
| Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност | Буббле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| Програм грешка при покретању? | ЕддиеВерсатиле | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 6 јануар 2009 03:40 |
| БИОС? | Јопхен | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 8 фебруар 2008 02:25 |
| "Програм ЦМОС Бад" Еррор | о1генераллее4130 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 24 јануар 2008 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |