az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bios Checksum Hata?

Reply

Konu Araçları
Old 24 Haziran 2008, 23:58
Üye Grubu

Merhaba,

Beri benim bilgisayar inşa varsa, kendini yeniden başlatıldıktan. Bu mavi ekran hata ile çıkageldi. Bu başlangıç sonra her 10-30mins olur. Bile, Windows XP yükleme oldu, i kırarak vardı. Eğer oyun tam ekran açık kadar oyun kapattı cod4, wc3 (örneğin, vb), sonra buna yeniden başlayacaktır olan şey, (Ancak, bu i, 10 gibi yakın 30min sonra en kısa sürede yeniden doesnt olduğunu i) kapatın. Gibi bir şey rastgele var Bazen, eğer sohbet oyun açık olmadan benim bilgisayar kullanırken, en fazla gelir düştü: jenerik ana süreçleri, Svchost gibi ve sonra sadece mavi ekran. Ancak genellikle bu hataları, genellikle sadece mavi ekran ile geliyor doesnt. Bazen, bilgisayar başlarken, bu ANA BIOS Checksum HATA ile birlikte YEDEK BIOS Checksum HATA çıkageldi.

İşte özellikleri şunlardır:

GA-P35-DS3P
Korsan 800MHz 2GB
Core 2 Duo 2,66
500GB HD
550W PSU
8800GTS 640mb

Yanlısı XP Windows yayınlanıyor. Ah evet ve ne zaman sohbet Ubuntu çalıştıran yeniden doesnt.
Old 25 Haziran 2008, 03:37
Moderatör Grubu

Bu şeylerin bir sayı olabilir!
Eğer hala olur bir kerede bir deneyin ve görün RAM 2x1gb var Ben de ilk şey, bir
İkinci olarak deneyin güncelleştirmekte BIOS
Ve son çare çalışabilir CMOS batarya yerine!

Düzenle: What is your RAM tam modeli nedir? Bu basit gibi birşey Biyografileri in RAM gerilimi artırmak olarak olabilir

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 Haziran 2008, 19:08
Üye Grubu

Ben ve bilgisayar Normal gibi açılmış RAM 1 sopa dışarı çekti, ancak yeniden başlattıktan sonra, ve ne zaman tekrar başlatmak için çalıştım, bir-bip-bilgisayardan var. Bunun 1 bip sesi, eğer uzun veya kısa, emin değilim onun hakkında iki kez sürece normal başlangıç bip sesi gibi. Ben çevresinde koç swapping, her iki yazarak, slot değişen, ancak hala hiçbir şey denedim. Ben nereye gidileceği bilmiyorum.

Düzenle: I 0.10V tarafından koç gerilim çıkarmak yaptığını biliyorum çünkü RAM 1.9V söyledi. Bu korsan gemisi 800MHz 5-5-5-12 1.9V burada bağlantı.
Old 26 Haziran 2008, 06:39
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mikel View Post
Çünkü RAM 1.9V söyledi I 0.10V tarafından koç gerilim çıkarmak yaptığını biliyorum. Bu korsan gemisi 800MHz 5-5-5-12 1.9V burada bağlantı.
Daha sonra bir yere koyarak denediniz mi?

Reply

Register