![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, З тих пір, як я збудував мій комп'ютер, він виконує перезавантаження сам. Вона поставляється з блакитний екран помилки. Це відбувається кожен 10-30mins після запуску. Навіть коли я була установка Windows XP, у мене було розбитися. Справа в тому, чи є у мене гра відкрита в повноекранному режимі (наприклад, CoD4, WC3 і т.д.) то він не перезапускається, поки гра закрилася (Але doesn't перезавантаження, як тільки я його закрити, як 10-30MIN після закрити його). Іноді, якщо їм допомогою мого комп'ютера без гри відкрита, вона буде придумати, як щось випадкове, врізався: як загальні процеси господаря, Svchost, а потім він буде синій екран. Але doesn't зазвичай приходять із цими помилками, як правило, просто синій екран. Іноді, коли комп'ютер починає вгору, він приходить з ГОЛОВНА BIOS Checksum помилку, то BACKUP BIOS CHECKSUM ERROR. Ось мої специфікації: GA-P35-DS3P Corsair 800mhz 2GB Core 2 Duo 2,66 500GB HD 550W PSU 8800GTS 640MB Запуск Windows XP Pro. Ах так і doesn't перезавантаження, коли їм Running Ubuntu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути цілий ряд речей! Насамперед я б зробити, це якщо у вас є 2x1GB ОЗУ спробуйте на час і подивитися, якщо воно все ще відбувається По-друге спробувати Оновлено Ваш BIOS І як останній засіб заміни акумулятора Cmos можуть працювати! Змінити: Яка точна модель вашій пам'яті? Це може бути як-то просто, як випити, щоб збільшити напругу вашій пам'яті в Bios
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я витягнув 1 палиця оперативної пам'яті і завантаження комп'ютера, як нормальні, але це перезавантаження, а коли вона спробувала почати знову, я-бип-від комп'ютера. Її 1 звуковий сигнал, не впевнений, довгим або коротким, його приблизно в два рази, поки нормальний сигнал запуску. Я спробував перекачування НВЧ навколо, поклавши, як в, зміни слотів, але ще нічого. Я не знаю, куди йти. Зміна: Я знаю, я поклав мою RAM напруги на 0.10V, бо моя ОЗУ говорить 1.9В. Її Corsair 800mhz 5-5-5-12 1.9V тут посилання. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... | jonkon2 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 30 травня 2009 00:30 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| Помилка контрольної суми при запуску? | EddieVersatile | Генеральний обладнання чат | 4 | 6 січня 2009 03:40 |
| BIOS? | Jophen | General Software чат | 3 | 8 лютого 2008 02:25 |
| "CMOS Checksum Bad" Помилка | o1generallee4130 | Генеральний обладнання чат | 4 | 24 січня 2008 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |