менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

BIOS Checksum помилку?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 червня 2008, 23:58
Член групи

Default BIOS Checksum помилку?

Здравствуйте,

З тих пір, як я збудував мій комп'ютер, він виконує перезавантаження сам. Вона поставляється з блакитний екран помилки. Це відбувається кожен 10-30mins після запуску. Навіть коли я була установка Windows XP, у мене було розбитися. Справа в тому, чи є у мене гра відкрита в повноекранному режимі (наприклад, CoD4, WC3 і т.д.) то він не перезапускається, поки гра закрилася (Але doesn't перезавантаження, як тільки я його закрити, як 10-30MIN після закрити його). Іноді, якщо їм допомогою мого комп'ютера без гри відкрита, вона буде придумати, як щось випадкове, врізався: як загальні процеси господаря, Svchost, а потім він буде синій екран. Але doesn't зазвичай приходять із цими помилками, як правило, просто синій екран. Іноді, коли комп'ютер починає вгору, він приходить з ГОЛОВНА BIOS Checksum помилку, то BACKUP BIOS CHECKSUM ERROR.

Ось мої специфікації:

GA-P35-DS3P
Corsair 800mhz 2GB
Core 2 Duo 2,66
500GB HD
550W PSU
8800GTS 640MB

Запуск Windows XP Pro. Ах так і doesn't перезавантаження, коли їм Running Ubuntu.
Old 25 червня 2008, 03:37
Модератор групи

Це може бути цілий ряд речей!
Насамперед я б зробити, це якщо у вас є 2x1GB ОЗУ спробуйте на час і подивитися, якщо воно все ще відбувається
По-друге спробувати Оновлено Ваш BIOS
І як останній засіб заміни акумулятора Cmos можуть працювати!

Змінити: Яка точна модель вашій пам'яті? Це може бути як-то просто, як випити, щоб збільшити напругу вашій пам'яті в Bios

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 червня 2008, 19:08
Член групи

Я витягнув 1 палиця оперативної пам'яті і завантаження комп'ютера, як нормальні, але це перезавантаження, а коли вона спробувала почати знову, я-бип-від комп'ютера. Її 1 звуковий сигнал, не впевнений, довгим або коротким, його приблизно в два рази, поки нормальний сигнал запуску. Я спробував перекачування НВЧ навколо, поклавши, як в, зміни слотів, але ще нічого. Я не знаю, куди йти.

Зміна: Я знаю, я поклав мою RAM напруги на 0.10V, бо моя ОЗУ говорить 1.9В. Її Corsair 800mhz 5-5-5-12 1.9V тут посилання.
Old 26 червня 2008, 06:39
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Мікель View Post
Я знаю, я поклав мою RAM напруги на 0.10V, бо моя ОЗУ говорить 1.9В. Її Corsair 800mhz 5-5-5-12 1.9V тут посилання.
Ви намагалися покласти його знову ж таки?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... jonkon2 Веб-браузери & FTP-клієнти 1 30 травня 2009 00:30
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
Помилка контрольної суми при запуску? EddieVersatile Генеральний обладнання чат 4 6 січня 2009 03:40
BIOS? Jophen General Software чат 3 8 лютого 2008 02:25
"CMOS Checksum Bad" Помилка o1generallee4130 Генеральний обладнання чат 4 24 січня 2008 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.