![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| моля помощ: Имам Acer се стремят 3000 серия лаптопи, които никога не Айв имали проблеми с now.When, докато аз го включите в него дава ми черен екран и питам за PHOENIX BIOS парола. Не знам какво е, както Ive никога не идват намира тя before.Any идеи ?.... моля ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е твърда парола за байпас, както е в BIOS (базова входно изходна система) и започва всеки компютъра започва,
Ако не сте задали парола Бих казал някой друг е Ако искате да я възстановите има някои програми, които можете да получите от нетните си към хълма CD и го изтрива BIOS парола или можете да приемете батерията се от дънната платка до изтичане на мощност и парола ще бъде заличена, обаче, че е много трудно да се вътре лаптоп Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На лаптопи ако се попита за парола веднага след включване на машината след това, че е система за заключване не BIOS парола.
Единственият начин, кръгли тях е да изпратите лаптоп на производителя с доказване на покупката на паролата е вградена в EEPROM, отиде са дните, когато сте премахнете CMOS батерията, за да възстановите всичко, което е без значение, че все пак, както е за BIOS паролите които това е не. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Ами сега! Има ли някаква документация за това, за да могат да получат до нулата и от начина, по който могат да получат CD's, че работата на твърдия диск-убият CD аз използван бе и тя работи на моя Acer |
|
| |||
| |||
| Има 3 вида на лаптопи, система, работата на твърдия диск и BIOS. Вие не можете да получите кръг на системата един, най-малко. Премахване на твърдия диск и опитайте пак, ако той все още askes за един това е система за заключване. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп BIOS парола | GREGLOVE | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 20 юли, 2009 13:38 |
| Нулиране на парола в BIOS? | amyreaney | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 25 май 2009 г. 05:07 |
| Лаптоп BIOS и Hard Drive Парола | koglaa | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Авг 2008 23:44 |
| BIOS паролата | NjM | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 10 Март 2008 09:33 |
| BIOS паролата | ODi | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 8 Март 2008 12:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |