![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| prosím, pomozte: Mám Acer Aspire 3000 série notebooku, který IVE nikdy neměl problémy s do now.When i ji zapněte je mi objeví černá obrazovka a žádají o PHOENIX BIOS heslo. I dont vědět, co to je za IVE nikdy přijít celé to before.Any nápady ?.... prosím ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je tvrdý heslo obejít, protože je v systému BIOS (Basic Input Output System) a iniciuje vždy spuštění počítače
pokud jste nenastavili heslo bych řekl někdo jiný pokud chcete reset to jsou některé programy můžete získat z čistého že jste připojit k cd a smaže bios hesla, nebo se můžete baterii mimo základní desky pro odvodnění sílu a heslo budou vymazány je však velmi těžké se dostat dovnitř notebooku Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na notebooky, pokud máte požádáni o zadání hesla okamžitě po zapnutí počítače pak že je systém zámku není BIOS heslo.
Jediná cesta, jak kolem nich je poslat notebook na výrobce s dokladem o koupi, pokud je heslo vložený na eeprom, pryč jsou ty časy, kdy jste odebrat CMOS baterii resetovat všechno, což je irelevantní, stejně jako je pro BIOS hesla což není. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chybička se vloudila neexistuje žádná dokumentace, tak i na toto se může dostat až do nuly a způsob, jakým lze získat na CD, které pracují na hard-disk cd zabít i použité měl a fungovalo to na mém acer |
|
| |||
| |||
| Existují 3 typy pro notebooky, systém, pevný disk a BIOS. Nemůžete obletět systému jednoho, vůbec. Vyjměte pevný disk a zkuste to znovu, pokud to ještě askes pro jednu je to systém zamknout. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop bios heslo | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. července 2009 13:38 |
| Reset hesla v BIOSu? | amyreaney | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 25. května 2009 05:07 |
| Laptop BIOSu a pevný disk Heslo | koglaa | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. Srpen 2008 23:44 |
| BIOS hesla | NjM | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 10. března 2008 09:33 |
| Bios hesla | ODi | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 8. března 2008 12:02 |
| Thread Nástroje | |
| |