![]() |
|
| |||
| |||
| παρακαλούμε να βοηθήσει: Έχω ένα Acer Aspire 3000 IVE σειρά laptop που δεν είχαν ποτέ προβλήματα με now.When μέχρι να αλλάξω αυτό που είναι για μένα μια μαύρη οθόνη και ζητώντας ένα PHOENIX BIOS password. Ι dont ξέρει τι είναι, όπως ποτέ δεν έρχονται IVE σε όλη αυτή before.Any ιδέες ?.... παρακαλώ ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό είναι ένα σκληρό κωδικό πρόσβασης για να παρακάμψει ως έχει στο BIOS (Basic Input Output System) και αρχίζει η κάθε εκκίνηση του υπολογιστή,
αν δεν έχετε ρυθμίσει τον κωδικό πρόσβασης θα έλεγα κάποιος άλλος έχει αν θέλετε να το επαναφέρετε, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που μπορείτε να κατεβείτε το καθαρό ότι το τοποθετείτε σε cd και διαγράφει το bios password ή μπορείτε να πάρετε από την μπαταρία της μητρικής για την αποστράγγιση της ενέργειας και του κωδικού πρόσβασης θα πρέπει να διαγραφεί, ωστόσο, είναι πολύ σκληρά για να πάρετε μέσα σε ένα φορητό υπολογιστή Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με φορητούς υπολογιστές, εάν έχετε ζητήσει έναν κωδικό πρόσβασης αμέσως μετά το άνοιγμα του υπολογιστή στη συνέχεια, ότι είναι ένα σύστημα κλειδώματος δεν BIOS password.
Ο μόνος τρόπος αποφυγής τους είναι να στείλετε το laptop για τον κατασκευαστή με την απόδειξη αγοράς, όπως ο κωδικός πρόσβασης είναι ενσωματωμένα σε μια eeprom, έχουν περάσει τις ημέρες, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε μια CMOS μπαταρία για να επαναφέρετε τα πάντα, το οποίο είναι άσχετο με αυτό που ούτως ή άλλως είναι για BIOS κωδικούς πρόσβασης που αυτό δεν είναι. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| oops υπάρχει τεκμηρίωση σχετικά με αυτό, λοιπόν, μέχρι να βρείτε το μηδέν και από τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πάρετε το cd αυτό το έργο το σκληρό δίσκο cd i σκοτώσει είχε χρησιμοποιηθεί και λειτούργησε για acer μου |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν 3 είδη για φορητούς υπολογιστές, το σύστημα, το σκληρό δίσκο και BIOS. Δεν μπορείτε να παρακάμψουν το σύστημα ένα, σε όλα. Αφαιρέστε τον σκληρό δίσκο και προσπαθήστε ξανά, εάν εξακολουθεί να askes για ένα είναι το σύστημα κλειδώματος. |