![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| molim pomoć: imam Acer stremiti 3000 seriju laptopa koji ive nikad imao problema sa do now.When i uključite ga je davanje mene crni ekran i molba za PHOENIX BIOS lozinka. ja dont znati što je to što nikad ne dolaze ive preko njega before.Any ideje ?.... molim ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovo je teško lozinku za zaobići, jer je u BIOS (osnovni ulazno izlazni sustav), te inicira sve pokrenete računalo,
Ako niste postavili lozinku rekao bih netko drugi ima ako želite da postoje određene programe možete isključiti neto dobiti koju montirate na cd i briše bios lozinku, ili možete uzeti bateriju isključivanje matična ploča na izlučivalo moć i lozinka će biti obrisan ali je jako teško doći iznutra laptop My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na laptop ako se pita za password odmah nakon uključivanja stroja zatim da je sustav zaključavanja nije BIOS lozinka.
Jedini način ih je okrugli poslati proizvođaču na laptop sa dokaz o kupovini kao lozinka je ugrađen na EEPROM-a, otišli su dani u kojima ste uklonili CMOS reset baterije na sve, što je ionako nerelevantne kao da je za BIOS lozinke što to nije. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ups Ima li bilo kakve dokumentacije o tom kako ja mogu doći do grebenjem i način na koji možete dobiti cd-a koji rade na hard-disk ubiti cd ja iskorišten je i Internet izrađen na moj trpak |
|
| |||
| |||
| Postoje 3 vrste na laptop, sustav, hard disk i BIOS. Ne možete prevariti sustav jedan, na sve. Izvadite tvrdi disk i pokušajte ponovno, ako to još uvijek za jedan askes to je sustav zaključavanja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop bios password | GREGLOVE | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 20. srpnja 2009 13:38 |
| Reset password u BIOS? | amyreaney | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 25. svibanj 2009 05:07 |
| Laptop BIOS-a Lozinka tvrdog diska | koglaa | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 27. kolovoz 2008 23:44 |
| Password Reset BIOS | NjM | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. ožujak 2008 09:33 |
| Bios password reset | ODi | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 8. ožujak 2008 12:02 |
| Thread Tools | |
| |