![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| kérem, segítsen: Van egy Acer Aspire 3000 sorozat laptop ive, amely soha nem volt probléma, amíg now.When i kapcsolja be azt, hogy én egy fekete képernyő, és kéri a PHOENIX BIOS jelszót. I dont know what it is, mint ive nem jön ez az egész before.Any ötletek ?.... kérjük ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy kemény, hogy megkerülje a jelszót, mert a BIOS (basic input output system) és kezdeményezi mindig a számítógép indulásakor
Ha nincs meg a jelszót, azt mondanám, valaki azt ha akarod állítani, hogy vannak olyan programok kaphat ki a nettó, hogy csatold a CD-t, és törli a bios jelszót vagy tudsz venni az akkumulátort ki az alaplap a csatorna az energia-és a jelszót, majd el kell hagyni azonban, hogy nagyon keményen mennem egy laptop My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptopokat Ha kéri a jelszót bekapcsolás után azonnal a gépet, akkor ez a rendszer nem zár BIOS jelszó.
Az egyetlen módja, hogy körülöttük, hogy elküldi a laptop, hogy a gyártó a vásárlást igazoló, mint a jelszót, be van ágyazva egy EEPROM, elment a nap, amikor eltávolítja a CMOS elem állítani mindent, ami egyébként is lényegtelen, hogy van a BIOS-jelszavak ez nem az. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| oops Van-e olyan dokumentációt ebben tehát én tud kap a semmiből És egyébként is lehet kapni a cd, hogy a munka a hard-drive ölni cd Régen volt, és dolgozott az én acer |
|
| |||
| |||
| Vannak olyan 3 típusú laptopokat, rendszer, merevlemezt és a BIOS. Ön nem tud a rendszer egy kerek, minden. Távolítsa el a merevlemezt, és próbálja meg újra, ha még egy askes ez a rendszer zárat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop bios jelszó | GREGLOVE | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 20. július 2009 13:38 |
| Jelszó BIOS? | amyreaney | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 25. május 2009 05:07 |
| Laptop BIOS és merevlemez jelszó | koglaa | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. augusztus 2008 23:44 |
| BIOS Password Reset | NjM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 10. március 2008 09:33 |
| Bios jelszókiadási | ODI | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 8. március 2008 12:02 |
| Téma eszközök | |
| |