![]() |
|
| |||
| |||
| בבקשה עזרה: יש לי לשאוף Acer 3000 סדרה הנייד ive אשר מעולם לא היו בעיות עד now.When אני עובר את זה הוא נותן לי מסך שחור ו מבקש סיסמת ה-BIOS של Phoenix. dont אני יודע מה זה אף פעם לא בא בתור ive בכל זאת before.Any רעיונות ?.... בבקשה ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זוהי הסיסמה קשה לעקוף את זה היא כמו ב-BIOS (קלט פלט בסיסי של מערכת) ואת יוזמת בכל פעם שהמחשב מופעל,
אם עדיין לא בחר את הסיסמה הייתי אומר למישהו אחר יש אם אתה רוצה לאפס את זה ישנם תוכניות אתה יכול לנתק את נטו כי אתה הר ל CD והוא מוחק את סיסמת ה-BIOS או שאתה יכול לקחת ממני את הסוללה של לוח האם כדי לנקז את העוצמה ואת הסיסמה יימחקו עם זאת, הוא מאוד קשה להגיע בתוך מחשב נייד המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על מחשבים ניידים, אם ביקש לקבל סיסמה מיד לאחר הפעלת המחשב, כי אז הוא לא מערכת נעילת סיסמת ה-BIOS.
הדרך היחידה היא סיבוב אותם לשלוח את הנייד של היצרן עם הוכחת רכישה בתור סיסמה מוטבע על eeprom, הלכו הם ימים שבהם אתה מסיר CMOS הסוללה כדי לאפס את הכל, שהיא לא רלוונטית בכלל, כי הוא כמו ה-BIOS עבור סיסמאות אילו זה לא. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אופס האם יש תיעוד על זה אז אני יכול לקום כדי לגרד ודרך אגב אתה יכול לקבל תקליטורים שפועלים על הכונן הקשיח להרוג CD נהגתי על והוא היה עובד על אזור Acer |
|
| |||
| |||
| ישנם 3 סוגים על מחשבים ניידים, מערכות, כונן קשיח ו-BIOS. אתה לא יכול לקבל את מערכת סיבוב אחד, בכלל. הסר את הכונן הקשיח ונסה שוב, אם היא עדיין askes אחד זה לנעול את המערכת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop סיסמת ה-BIOS | GREGLOVE | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 20 יולי 2009 13:38 |
| איפוס סיסמא ב-BIOS? | amyreaney | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -25 במאי 2009 05:07 |
| Laptop Hard Drive ו-BIOS סיסמא | koglaa | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -27 אוגוסט 2008 23:44 |
| איפוס סיסמא ב-BIOS | NjM | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -10 מרץ 2008 09:33 |
| איפוס סיסמת ה-BIOS | ODi | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 8 מרץ 2008 12:02 |
| שרשרת כלים | |
| |