![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Please help: Turiu Acer Aspire 3000 Serija laptopo kuris IVE niekada neturėjo problemų su now.When kol aš jį įjunkite tai, kad suteikėte man juodas ekranas ir prašo Phoenix BIOS slaptažodis. I dont know what it is, kaip ive never come skersai before.Any idėjų ?.... please ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai sunku slaptažodį apeiti, kaip ji yra BIOS (basic input output system), ir pradeda Everytime kompiuteris pradeda,
Jei dar nesate nustatyti slaptažodį, norėčiau pasakyti, kad kažkas buvo Jei norite anuliuoti jis yra tam tikras programas, galite išlipti, kad jūs net kalnas su CD ir ji ištrina BIOS slaptažodis arba galite būti baterijos nutraukimas plokštė su nutekėjimo galia ir slaptažodis bus ištrintas, tačiau ji yra labai sunku viduje nešiojamas Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nešiojamieji kompiuteriai jeigu jums paprašė slaptažodį Nedelsiant po to, kai įjungimas mašina tada, kad yra sistema, užraktas ne BIOS slaptažodis.
Tik keliu jas turi atsiųsti nešiojamas kompiuteris su įrodymą pirkti slaptažodis yra įdėta į EEPROM Gamintojas Nebėra dienų, kai pašalinate CMOS bateriją iš naujo viskas, kuris yra svarbus bet kokiu atveju, kaip tai yra BIOS slaptažodžius kuris tai ne. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Oi Ar yra kokia nors šis taip galiu gauti iki nulio dokumentacija ir kaip jūs galite gauti CD, kad darbas kietajame diske nužudyti CD aš turėjo ir dirbo mano Acer |
|
| |||
| |||
| Yra 3 tipų nešiojamuosiuose kompiuteriuose, sistemos, kietajame diske ir BIOS. Jūs negalite apeiti sistemą vieną, ne visi. Išimkite kietąjį diską ir pabandykite dar kartą, jei ji dar askes vienam tai sistema užraktas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop BIOS slaptažodį | GREGLOVE | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 20 liepa 2009 13:38 |
| Atstatyti slaptažodį BIOS? | amyreaney | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Gegužė 25, 2009 05:07 |
| Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis | koglaa | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 27, 2008 23:44 |
| BIOS slaptažodžio | NjM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Kovas 10, 2008 09:33 |
| BIOS slaptažodžio | ODI | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 8 kovas 2008 12:02 |
| Temos įrankiai | |
| |