![]() |
|
| |||
| |||
| please help: Man ir Acer Aspire 3000 sērijas klēpjdatoru, kas IVE nekad nav bijušas problēmas ar līdz now.When i switch to tas dod man melns ekrāns un prasot PHOENIX BIOS paroli. Nezinu, kas tas ir par IVE nekad tam pāri before.Any idejas ?.... lūdzu ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir grūti parole apiet, jo tas BIOS (pamata ievades izvades sistēma) un sāk everytime datoru sākas,
Ja neesat iestatījis paroles es teiktu, ka kāds cits ir Ja jūs vēlaties atiestatīt tur ir noteiktas programmas jūs varat saņemt pie tīkla ka jūs mount CD un izdzēš BIOS paroli vai varat veikt akumulatora atslēgšanas mātesplati tecēt spēku un parole tiks izdzēsti tomēr tas ir ļoti grūti iekļūt iekšā klēpjdators Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uz portatīvajiem datoriem, ja Jums prasīja paroli, uzreiz pēc ieslēgšanas mašīna tad šī ir sistēma atslēga nav BIOS paroli.
Tikai otrādi viņiem ir jānosūta klēpjdatoru ražotājs pierādījumus par pirkumu, kā parole ir iegults par EEPROM, devusies ir dienas, ja jūs izņemt CMOS baterija, lai atjaunotu visu, kas ir svarīgi, vienalga, kāds ir BIOS paroles kas tas nav. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| oops ir kāda dokumentācija par šo, lai es varētu piecelties, lai nesaskrāpētu un, kā jūs varat saņemt cd's, ka darba cieto disku kill cd i, ko izmanto bijusi, un tā strādāja ar manu acer |
|
| |||
| |||
| Ir 3 veidu uz portatīvajiem datoriem, sistēma, cieto disku un BIOS. Jūs nevarat apiet sistēmu, vienu, nemaz. Noņemt cieto disku un mēģināt vēlreiz, ja tā vēl askes vienam tas ir sistēmas atslēga. |
![]() |
|
| Bookmarks |