![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| prosím, pomôžte: Mám Acer Aspire 3000 séria notebooku, ktorý IVE nikdy nemal problémy s do now.When aj ju zapnite je mi objaví čierna obrazovka a žiadajú o PHOENIX BIOS heslo. I dont vedieť, čo to je za IVE nikdy prísť celé to before.Any nápady ?.... prosím ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je tvrdý heslo obísť, pretože je v systéme BIOS (Basic Input Output System) a iniciuje vždy spustení počítača
ak ste nenastavili heslo bych povedal niekto iný ak chcete reset to sú niektoré programy môžete získať z čistého že ste pripojiť k cd a smaže bios hesla, alebo sa môžete batériu mimo základné dosky pre odvodnenie silu a heslo budú vymazané je však veľmi ťažké sa dostať dovnútra notebooku Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na notebooky, ak máte požiadaní o zadanie hesla okamžite po zapnutí počítača potom že je systém zámku nie je BIOS heslo.
Jediná cesta, ako okolo nich je poslat notebook na výrobcu s dokladom o kúpe, ak je heslo vložený na EEPROM, preč sú tie časy, keď ste odobrať CMOS batériu resetovat všetko, čo je irelevantné, rovnako ako je pre BIOS hesla čo nie je. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chybička se vloudila neexistuje žiadna dokumentácia, tak aj na toto sa môže dostať až do nuly a spôsob, akým možno získať na CD, ktoré pracujú na hard-disk cd zabiť i použité mal a fungovalo to na mojom acer |
|
| |||
| |||
| Existujú 3 typy pre notebooky, systém, pevný disk a BIOS. Nemôžete obletět systému jedného, vôbec. Demontujete pevný disk a skúste to znova, ak to ešte askéza pre jednu je to systém zamknúť. |