![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| молим помоћ: имам Ацер стремити 3000 серију лаптоп који иве никад имао проблема са до ноу.Ухен и укључите га је давање мене црни екран и молба за Пхоеникс БИОС лозинка. ја донт кноткле шта је то што никад не долазе иве преко њега бефоре.Аны идеје ?.... молим ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ово је тешко лозинку за заобићи, јер је у БИОС (основни улазно излазни систем), те иницира све покренете рачунар,
Ако нисте подесили лозинку рекао бих неко други има ако желите да постоје одређене програме можете искључити нето добити коју монтирају на цд и брише БИОС-лозинку, или можете узети батерију искључивање матична плоча на излучивало моћ и лозинка ће бити избрисан али је јако тешко доћи изнутра лаптоп Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На лаптоп ако се пита за пассуорд одмах након укључивања машине затим да је систем закључавања није БИОС лозинка.
Једини начин их је округли послати произвођачу на лаптоп са доказ о куповини као лозинка је уграђен на ЕЕПРОМ-а, отишли су дани у којима сте уклонили ЦМОС ресет батерије на све, што је ионако нерелевантне као да је за БИОС лозинке што то није. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Упс Има ли било какве документације о том како ја могу доћи до гребењем и начин на који можете добити цд-а који раде на хард-диск убити цд ја искориштен је и то израђен на мој трпак |
|
| |||
| |||
| Постоје 3 врсте на лаптоп, систем, хард диск и БИОС. Не можете преварити систем један, на све. Извадите тврди диск и покушајте поново, ако то још увек за један аскес то је систем закључавања. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп БИОС-пассуорд | ГРЕГЛОВЕ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 20. јула 2009 13:38 |
| Ресет пассуорд у БИОС? | амыреанеы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 25 мај 2009 05:07 |
| Лаптоп БИОС-а Лозинка врстог диска | коглаа | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27 аугуст 2008 23:44 |
| Пассуорд Ресет БИОС | ЊМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 10 март 2008 09:33 |
| Биос пассуорд ресет | Иди | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 8 март 2008 12:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |