![]() |
|
| |||
| |||
| lütfen yardım: Bir Acer Aspire 3000 serisi dizüstü hangi ive kadar now.When i bana bir siyah ekran veren ve PHOENIX BIOS şifresi soran geçiriniz sorun yoktu. Ben bu asla gel ive ne olduğunu bilmiyorduysanız üzerinden before.Any fikirleri ?.... ..... lütfen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olarak BIOS (temel giriş çıkış sistemi) olduğunu ve her bilgisayar başlar başlattığı bu atlatmak zor şifre olduğunu
Eğer başka biri var söyleyebilirim şifre I ayarlamak değil Eğer oraya sıfırlamak isterseniz net bir CD monte kurtulmak ve bu BIOS şifresini siler ya da anakart gücünü ve şifre drenaj silinir Ancak bu bataryayı çıkarmak için bazı programları çok dizüstü içine almak zor Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü bilgisayarlar Açık bir şifre anında bir sistem, makine üzerinde dönüm sonra bir BIOS parola kilit sorular alıyorum.
Yuvarlak onları satın alma kanıtı olarak şifreyi bir EEPROM üzerine yerleştirilmiştir ile üreticiye, gitti, dizüstü bilgisayarınızın göndermek için bir tek yolu nerede hangi Zaten bu BIOS parola gibi alakasız herşeyin, sıfırlamak için bir CMOS pili çıkarın günleri Bu da değil. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ayy Bu öylesine i sıfırdan kadar alabilirsiniz herhangi bir dokumanıdır ve CD alabilirsiniz bu arada çalışan's hard-drive vardı ve bu benim Acer çalıştı kullanılan CD I öldürmek |
|
| |||
| |||
| İşte dizüstü bilgisayarlar, sistem, sabit disk ve BIOS 3 tipi vardır. Bu sistem bir bütün yuvarlak elde edemezsiniz. Sabit sürücüyü kaldırın ve yeniden deneyin, eğer hala bu sistemin kilit's askes. |
![]() |
|
| Bookmarks |