![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, допоможіть: У мене Acer Aspire 3000 серія ноутбуків Ive яких ніколи не було проблем з до now.When перевести його на це дає мені чорний екран і просять ввести пароль Phoenix BIOS. Я не знаю, що це таке як Я ніколи не приходять Через нього before.Any ідеї ?.... будь ласка ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це важкий пароль, щоб обійти, як в BIOS (базова система вводу-виводу) і починає кожного разу при запуску комп'ютера,
Якщо ви не встановите пароль, який я б сказав хтось ще Якщо ви хочете скинути існують певні програми, які ви можете отримати з мережі, що ви змонтували на компакт-диск, і він видаляє BIOS пароль, чи Ви можете взяти акумулятор від материнської плати для зливу влади і пароль будуть видалені однак це Дуже важко потрапити всередину ноутбука Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На ноутбуках, якщо ви отримаєте запропоновано ввести пароль відразу після повороту на машині, то це система фіксації не пароль BIOS.
Єдиний шлях навколо них це послати ноутбука до виробника з доказом покупки, так як пароль, вбудованого в EEPROM, минули ті часи, де ви вилучили батареї CMOS скинути все, що в будь-якому випадку не має значення, як для паролі BIOS яких це не є. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Упс Чи є документація по цьому так що я можу отримати до нуля і, до речі, ви можете отримати CD, що робота на жорсткому диску CD вбити я був, і воно працює на моєму Acer |
|
| |||
| |||
| Є 3 види на ноутбуки, системи, жорстких дисків і BIOS. Ви не можете обійти системи один на всіх. Вийміть жорсткий диск і спробуйте ще раз, якщо він ще на один askes це система блокування. |