![]() |
|
| |||
| |||
| I πατήστε το κουμπί για φορητό υπολογιστή μου, και όλα είναι να πάρω ένα κενό, μαύρη οθόνη .. Ξέρει κανείς τι φταίει; |
|
| |||
| |||
| χτύπημα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρακαλώ μην χτύπημα κλωστές, είναι μόνο 13 λεπτά, έχουμε λίγη υπομονή.
| |||
| |||
| Μήπως η μηχανή για την ισχύ σε όλα; Έχει οθόνη τίποτα; |
|
| |||
| |||
| μικρό βρώμικο ... αν μη τι δείχνει σχετικά με την «εξουσία-για την" ακούγεται σαν αυτό χρειάζεται ένα ζωντανό ον-reflash μου. εάν ότι doesn't εργασίες τότε κάτι έχει μειωθεί ή somethings έχετε εγκαταστήσει αποστολή περπάτημα? p αποσυνδέστε τα πάντα στο lappy (cd-rom/HD/floppy). εγκαταλείψει τον επεξεργαστή και μνήμης ανέπαφο. και στη συνέχεια προσπαθήστε να κάνετε εκκίνηση μέχρι να δείτε αν έχετε μια οθόνη που δείχνει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Switch Pc, βάλε Κενή οθόνη! | sani33 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 30 Οκτωβρίου 2009 13:52 |
| Κενή οθόνη;; Τι να κάνω; | PCdummy | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 16 Ιαν 2009 15:43 |
| Βοήθεια κενή οθόνη με το PC που | laventura | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 3ο Σεπ 2008 15:17 |
| PC φαίνεται να παρακολουθεί εκκίνησης αλλά είναι κενό. | deadeye39 | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 8η Μαρ 2008 07:03 |
| Κενή οθόνη με ∞ Y Y | purplekirsty | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4η Ιαν 2008 04:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |