![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я натискаю на кнопку харчування, на моєму ноутбуку, і все це я отримую порожній чорний екран .. хто-небудь знає в чому справа? |
|
| |||
| |||
| Bump |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, НЕ Bump тим, це всього лише 13 хвилин, трохи терпіння.
| |||
| |||
| Лі машина на владу на всіх? Чи має дисплеєм що-небудь? |
|
| |||
| |||
| трохи безладної ... якщо не будуть показані на "включення" звучить як йому необхідно перепрошити BIOS-до мене. якщо це оленяча шкіра робота потім щось пішло вниз або щось установки відправив його пішки; P відключіть всі в lappy (cd-rom/HD/floppy). Написати процесор і пам'ять без змін. а потім спробувати завантажитися до см. Якщо ви отримуєте екран, показуючи. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Switch Pc, давай Порожній екран! | sani33 | Генеральний обладнання чат | 3 | 30 жовтня 2009 13:52 |
| Порожній екран? Що мені робити? | PCdummy | Генеральний обладнання чат | 7 | 16 січня 2009 15:43 |
| Допомога порожній екран з ПК під управлінням | laventura | Генеральний обладнання чат | 6 | 3 вересня 2008 15:17 |
| PC здається, контролю завантаження, але порожня. | deadeye39 | Генеральний обладнання чат | 12 | 8 березня 2008 07:03 |
| Порожній екран з Y Y ∞ | purplekirsty | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 січня 2008 04:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |