по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Празен екран с Y ∞ Y

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти януари 2008, 10:45
Новите държави Група

Default Празен екран с Y ∞ Y

Привет. Както много хора, че трябва да посочи ясно, че аз знам много малко за компютрите и как те работят, така че аз съм може би ще се направи на глупак за себе си, но тук се ...!
Наскоро имам компютър и имаше графична карта, RAM и аз мисля, твърд диск (?) Заменя защото wasn't работни преди - wouldnt направя нищо. Тя е добре известно време, но аз имам само тя се обърна и той да минава през сито с Y ∞ Y (Y безкрайност подпише Y) в горния ляв. Говорих с някой за това и ми каза, тъй като компютърът разпознава на твърдия диск в създадена за определяне на натоварването Hutil 210 ISO (За CD ROM устройство). Цип от samsungs страници. След като изтеглите и unzipped него и след това да изтеглите по ISO парене програма да сложа информация върху CD-ROM. Което мисля, че съм прав. Но той все още не работи. Когато се постави CD в компютъра сергии за известно време в пресата DEL да въведете SETUP, а след това отива в това съобщение: Бу от ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Промених на BIOS към обувка от CD като първа възможност, както и DONT имате флопи и това е, когато тази формулировка пристигнаха, но тя навик работа без значение какво, за да поставите флопи, CD или твърдия диск.
Всеки знае какво се случва и какво означава това? Нещо общо с дискове или Windows XP, тъй като то doesn't получите доколкото товарене това?
Благодарности
Old 3-ти януари 2008, 19:26
Забранени група

mabye му на компактдиска?

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 4-ти Януари 2008, 04:32
Новите държави Група

Имам Опитах няколко различни CD и аз имам изключен от CD-ROM за да се види дали има проблем с това, но той все още се казва, на едно и също нещо
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Switch На Pc, Махни празен екран! sani33 Общи Хардуер Чат 3 30 октомври 2009 год. 13:52
HP NC6000 празен екран Проблем woodworks Лаптопи, Mobiles & текст 0 16-то Юни 2009 22:12
Празен екран? Какво да правя? PCdummy Общи Хардуер Чат 7 16-то Jan 2009 15:43
Празен екран на обувка noodleslap Общи Хардуер Чат 4 25-ти септември 2008 02:11
Помощ екран празни работи с компютър laventura Общи Хардуер Чат 6 3тият Sep 2008 15:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc