Празен екран с Y ∞ Y Привет. Както много хора, че трябва да посочи ясно, че аз знам много малко за компютрите и как те работят, така че аз съм може би ще се направи на глупак за себе си, но тук се ...!
Наскоро имам компютър и имаше графична карта, RAM и аз мисля, твърд диск (?) Заменя защото wasn't работни преди - wouldnt направя нищо. Тя е добре известно време, но аз имам само тя се обърна и той да минава през сито с Y ∞ Y (Y безкрайност подпише Y) в горния ляв. Говорих с някой за това и ми каза, тъй като компютърът разпознава на твърдия диск в създадена за определяне на натоварването Hutil 210 ISO (За CD ROM устройство). Цип от samsungs страници. След като изтеглите и unzipped него и след това да изтеглите по ISO парене програма да сложа информация върху CD-ROM. Което мисля, че съм прав. Но той все още не работи. Когато се постави CD в компютъра сергии за известно време в пресата DEL да въведете SETUP, а след това отива в това съобщение: Бу от ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Промених на BIOS към обувка от CD като първа възможност, както и DONT имате флопи и това е, когато тази формулировка пристигнаха, но тя навик работа без значение какво, за да поставите флопи, CD или твърдия диск.
Всеки знае какво се случва и какво означава това? Нещо общо с дискове или Windows XP, тъй като то doesn't получите доколкото товарене това?
Благодарности |