Prázdná obrazovka s Y ∞ Y Ahoj. Stejně jako mnoho lidí jsem měla dát jasně najevo, že vím velmi málo o počítačích a způsob jejich práce, tak jsem asi bude blamovat sebe, ale tady jde ...!
Nedávno jsme tu měli PC a grafické karty, paměti RAM a myslím, že pevný disk (?) Nahrazuje protože wasn't pracovat před - bych dělat nic. Bylo pokutu za nějaký čas, ale i právě obrátil se i na to jde přes obrazovku s Y ∞ Y (Y nekonečno znak Y) v levém horním rohu. Mluvil jsem s někým o tom, a řekli mi, že vzhledem k tomu, že počítač rozpozná pevný disk do set až dolů zatížení Hutil 210 ISO (na CD ROM). Zip od samsungs stránek. Jakmile stáhli i unzipped a pak stáhnout ISO vypalování program, aby tyto informace na CD-ROM. Které Myslím, že jsem udělal správné. Ale je to stále nefunguje. Když jsem dal CD do počítače, stánky na chvíli na tiskové DEL vstoupit SETUP, ale pak se na tuto zprávu: Boo z ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Změnil jsem BIOS pro start z CD jako první možnost, jak i dont mít diskety a to je, když tato slova dorazila, ale zvyklý pracovat i bez ohledu na to, aby bylo místo i na disketě, CD nebo pevný disk.
Každý, kdo nevědí, co se děje a co to znamená? Něco do činění s disky nebo Windows XP, protože doesnt dostat co nakládky, že?
Díky |