![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Όπως πολλοί άνθρωποι, θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι γνωρίζουμε πολύ λίγα για τους υπολογιστές και τον τρόπο εργασίας τους, οπότε μάλλον θα είμαι βλάκας να κάνω τον εαυτό μου, αλλά εδώ πάει ...! Πρόσφατα έχεις ένα PC και είχε την κάρτα γραφικών, μνήμη RAM και νομίζω σκληρό δίσκο (;) αντικαθίσταται διότι wasn't εργασίας πριν - wouldnt κάνετε τίποτα. Έχει πρόστιμο για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά μόλις και την μετέτρεψε σε περάσει σε μια οθόνη με ∞ Y Y (Y άπειρο υπογράψει Y) στην πάνω αριστερή. Μίλησα με κάποιον σχετικά με αυτό και μου είπαν επειδή ο υπολογιστής εντοπίζει το σκληρό δίσκο σε προβλέπεται να συσταθεί φορτίο Hutil ISO 210 (Για τα CD ROM Drive). Zip από samsungs σελίδες. Μόλις μεταφορτωθεί i unzipped και στη συνέχεια να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα ISO καύση να θέσει αυτό το info σε ένα CD-ROM. Το οποίο πιστεύω ότι έκανα καλά. Είναι, όμως, εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Όταν έβαλα το CD στον υπολογιστή ιπποφορεία για λίγο για τον Τύπο DEL, για να εισέλθουν SETUP αλλά στη συνέχεια πάνω σε αυτό το μήνυμα: Boo από ATAPI CD-ROM Y ∞ Y ∞ Θα αλλάξει το BIOS για την εκκίνηση από το CD ως την πρώτη επιλογή, όπως i dont έχει δισκέττα και αυτή είναι η διατύπωση αυτή, όταν φθάσει, αλλά δεν συνηθίζει εργασίας ανεξαρτήτως i i τόπος για την δισκέτα, CD ή στο σκληρό δίσκο. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι σημαίνει αυτό; Κάτι να κάνουμε με τις μονάδες ή τα Windows XP επειδή doesn't get όσο φόρτωσης αυτό; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye το cd της;
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει μερικά διαφορετικά cd και έχω αποσυνδεθεί το CD-ROM για να δείτε αν έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, αλλά εξακολουθεί να λέει το ίδιο πράγμα |