Prazan ekran sa Y ∞ Y Zdravo. Kao i mnogi ljudi i treba da bude jasno da ja znam vrlo malo o kompjuterima i kako oni rade, tako da sam vjerojatno će napraviti budalu od sebe, ali ovdje ide ...!
Nedavno smo dobili računalo, imao je grafička kartica, RAM i tvrdi disk mislim (?) Zamijenjen jer nije radni prije - wouldnt ništa učiniti. To je u redu za neko vrijeme, ali imam samo okrenuo ga na to i prolazi na ekran sa Y ∞ Y (Y beskrajnost znak Y) u gornjem lijevom. Sam razgovarao s nekim o tome i oni je rekao mene jer računalo prepozna hard disk u postavljen za down load Hutil ISO 210 (za CD-ROM pogon.) Zip od samsungs stranicama. Jednom preuzete i unzipped ga, a zatim preuzimanje ISO spaljivanje program staviti ovaj info na CD-ROM. Koje ja mislim da nije u pravu. Ali ona je i dalje ne radi. Kad sam stavio CD u računalo staje za neko vrijeme na pritisnite DEL unijeti Setup a zatim odlazi na ovu poruku: izviždati iz ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
I promjena BIOS to čizma iz CD-a, kao prvi izbor kao ja dont imati disketu i to je kad se ova formulacija je stigla, ali navika funkcionirati bez obzira što sam naručiti i stavite disketu, CD ili hard disk.
Bilo tko znati što se događa i što to znači? Nešto treba učiniti s pogonima ili Windows XP, jer bi se dug kao utovar to?
Hvala |