kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Üres képernyőn Y ∞ Y

Reply

Téma eszközök
Old Január 3, 2008, 10:45
Új tag Csoport

Default Üres képernyőn Y ∞ Y

Helló. Mint a legtöbb ember azt teszi egyértelművé, hogy tudom nagyon keveset számítógépek és hogyan működnek, így én valószínűleg megyünk, hogy bolond vagyok magamra, de itt is ...!
Nemrég kaptam egy PC-re, és a grafikus kártya, RAM és azt hiszem merevlemezt (?) Cserélni, mert wasn't munka előtt - nem akar semmit. Megvannak a bírság egy ideje, de most fordult meg, és megy keresztül a képernyőn Y ∞ Y (Y végtelenség jele Y) a bal felső sarokban. Beszéltem valakivel erről, és azt mondta nekem, mert a számítógép felismeri a merevlemezt a létrehozott le terhelés Hutil 210 ISO (CD-ROM meghajtó). Zip A samsungs oldalt. A letöltött i unzipped akkor majd letölteni ISO égő program, hogy ezt az info-ra a CD-ROM-on. Amely azt hiszem, nem igaz. De ez még mindig nem működik. Mikor a CD-t a számítógép standokon egy időre a sajtó DEL belépni SETUP de aztán megy át ezt az üzenetet: Boo from ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Megváltoztattam a BIOS boot CD, mint az első választási lehetőség, én dont volna floppy, és ez, ha ez a megfogalmazás érkeztek, de ez szokás munka nem számít, hogy mit i helyen a floppy, CD vagy merevlemez.
Bárki, aki tudja, mi folyik itt, és mit jelent ez? Valami köze van a meghajtó vagy a Windows XP, mivel ez nem kap, mint amennyire loading ez?
Köszönöm
Old Január 3, 2008, 19:26
Tiltott Group

mabye, hogy a CD-t?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 4, 2008, 04:32
Új tag Csoport

Megpróbáltam pár másik cd és már bontotta a CD-ROM-ot, hogy ha van egy probléma, hogy de mégis azt mondja, ugyanaz a dolog
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pc Switch On, Get üres képernyő! sani33 Általános fémáru Chat 3 Október 30, 2009 13:52
HP NC6000 üres képernyő probléma woodworks Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 16. június 2009 22:12
Üres képernyőn? Mit tegyek? PCdummy Általános fémáru Chat 7 16. január 2009 15:43
Blank screen on boot noodleslap Általános fémáru Chat 4 25. Szeptember 2008 02:11
Help képernyő üres PC futás laventura Általános fémáru Chat 6 3. Szeptember 2008 15:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.