Üres képernyőn Y ∞ Y Helló. Mint a legtöbb ember azt teszi egyértelművé, hogy tudom nagyon keveset számítógépek és hogyan működnek, így én valószínűleg megyünk, hogy bolond vagyok magamra, de itt is ...!
Nemrég kaptam egy PC-re, és a grafikus kártya, RAM és azt hiszem merevlemezt (?) Cserélni, mert wasn't munka előtt - nem akar semmit. Megvannak a bírság egy ideje, de most fordult meg, és megy keresztül a képernyőn Y ∞ Y (Y végtelenség jele Y) a bal felső sarokban. Beszéltem valakivel erről, és azt mondta nekem, mert a számítógép felismeri a merevlemezt a létrehozott le terhelés Hutil 210 ISO (CD-ROM meghajtó). Zip A samsungs oldalt. A letöltött i unzipped akkor majd letölteni ISO égő program, hogy ezt az info-ra a CD-ROM-on. Amely azt hiszem, nem igaz. De ez még mindig nem működik. Mikor a CD-t a számítógép standokon egy időre a sajtó DEL belépni SETUP de aztán megy át ezt az üzenetet: Boo from ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Megváltoztattam a BIOS boot CD, mint az első választási lehetőség, én dont volna floppy, és ez, ha ez a megfogalmazás érkeztek, de ez szokás munka nem számít, hogy mit i helyen a floppy, CD vagy merevlemez.
Bárki, aki tudja, mi folyik itt, és mit jelent ez? Valami köze van a meghajtó vagy a Windows XP, mivel ez nem kap, mint amennyire loading ez?
Köszönöm |