פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מסך ריק עם Y Y ∞

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ינואר 2008, 10:45
קבוצת חברות חדשות

Default מסך ריק עם Y Y ∞

שלום. כמו הרבה אנשים שאני צריך לעשות זה ברור, כי אני יודע מעט מאוד לגבי מחשבים איך הם עובדים, אז אני כנראה הולך לעשות את עצמי טיפש, אבל כאן מגיע ...!
לאחרונה יש לי את המחשב ואת כרטיס המסך, זיכרון RAM ואני חושב כונן קשיח (?), שכן הוא מוחלף wasn't לעבוד לפני - wouldnt לעשות כל דבר. היא הייתה בסדר לאורך זמן, אבל יש לי רק הפך אותה והיא עוברת על המסך עם Y ∞ Y (Y נצחיות לחתום Y) של למעלה משמאל. דיברתי עם מישהו על זה והם אמרו לי שכן המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ב בחר לטעון עד למטה Hutil 210 ISO (עבור כונן CD ROM). ZIP מ samsungs דפים. לאחר שהורדת את זה אני unzipped ואז להוריד ISO בוער התוכנית לשים מידע זה על גבי תקליטור. ואני חושב שעשיתי נכון. אבל זה עדיין לא עובד. כאשר אני שם את התקליטור של המחשב stalls לזמן הקש על DEL כדי להיכנס ההתקנה אבל אז זה עובר על פני הודעה: לבו מן ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
שיניתי את ה-BIOS לאתחול מהתקליטור בתור אפשרות ראשונה שאני dont יש דיסקט וזה כאשר זה הגיע הניסוח, אבל זה עובד רגיל אני לא משנה מה סדר אני מניח את דיסקט, CD או כונן קשיח.
מישהו יודע מה קורה ועל מה זה אומר? משהו לעשות עם הכוננים או ב-Windows XP מאחר doesn't לקבל ככל טוען את זה?
תודה
Old 3 ינואר 2008, 19:26
קבוצת מגורש

Default מסך ריק עם Y Y ∞

mabye את התקליטור?

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 4 ינואר 2008, 04:32
קבוצת חברות חדשות

Default מסך ריק עם Y Y ∞

ניסיתי כמה דיסקים שונים ואני מנותק התקליטור, כדי לראות אם יש לה בעיה עם זה אבל זה עדיין אומר את אותו הדבר
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Switch Pc ביום, קבל מסך ריק! sani33 כללי חומרה צ 'אט 3 30 אוקטובר 2009 13:52
HP NC6000 מסך ריק בעיה woodworks מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 16th יוני 2009 22:12
מסך ריק?? מה עלי לעשות? PCdummy כללי חומרה צ 'אט 7 16th ינואר 2009 15:43
ריק על מסך האתחול noodleslap כללי חומרה צ 'אט 4 25 ספטמבר 2008 02:11
עזרה מסך ריק עם מחשב פועל laventura כללי חומרה צ 'אט 6 3 ספטמבר 2008 15:17
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.