מסך ריק עם Y Y ∞ שלום. כמו הרבה אנשים שאני צריך לעשות זה ברור, כי אני יודע מעט מאוד לגבי מחשבים איך הם עובדים, אז אני כנראה הולך לעשות את עצמי טיפש, אבל כאן מגיע ...!
לאחרונה יש לי את המחשב ואת כרטיס המסך, זיכרון RAM ואני חושב כונן קשיח (?), שכן הוא מוחלף wasn't לעבוד לפני - wouldnt לעשות כל דבר. היא הייתה בסדר לאורך זמן, אבל יש לי רק הפך אותה והיא עוברת על המסך עם Y ∞ Y (Y נצחיות לחתום Y) של למעלה משמאל. דיברתי עם מישהו על זה והם אמרו לי שכן המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ב בחר לטעון עד למטה Hutil 210 ISO (עבור כונן CD ROM). ZIP מ samsungs דפים. לאחר שהורדת את זה אני unzipped ואז להוריד ISO בוער התוכנית לשים מידע זה על גבי תקליטור. ואני חושב שעשיתי נכון. אבל זה עדיין לא עובד. כאשר אני שם את התקליטור של המחשב stalls לזמן הקש על DEL כדי להיכנס ההתקנה אבל אז זה עובר על פני הודעה: לבו מן ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
שיניתי את ה-BIOS לאתחול מהתקליטור בתור אפשרות ראשונה שאני dont יש דיסקט וזה כאשר זה הגיע הניסוח, אבל זה עובד רגיל אני לא משנה מה סדר אני מניח את דיסקט, CD או כונן קשיח.
מישהו יודע מה קורה ועל מה זה אומר? משהו לעשות עם הכוננים או ב-Windows XP מאחר doesn't לקבל ככל טוען את זה?
תודה |