mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Tuščias ekranas su Y ∞ Y

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 3, 2008, 10:45
Naujas Narys

Default Tuščias ekranas su Y ∞ Y

Labas. Kaip ir daugelis žmonių, norėčiau patikslinti, kad aš žinau labai mažai apie kompiuterius ir kaip jie veikia, taigi aš turbūt ketiname daryti ir aš kvailas, bet čia eina ...!
Mes neseniai gavo PC ir turėjo graphics card, RAM ir manau, kad kietasis diskas (?) Keičiama todėl, kad wasnt darbo anksčiau - wouldnt do anything. Ji buvo gerai kurį laiką, bet aš ką tik pasirodė jo ir po to eina į su Y ∞ Y (Y begalybės ženklas y) ekrano viršuje kairėje. Aš sakiau, kad kas nors apie tai ir jie man pasakė, nes kompiuteris aptinka standųjį diską įsteigti nustatyta apkrova Hutil 210 ISO (CD ROM). Zip nuo Samsungs puslapius. Kai atsisiųsti I zdekompresowane ji ir tada atsisiųskite ISO deginimo programą įdėti šią informaciją į CD-ROM. Kurie manau aš teisus. Tačiau ji vis dar neveikia. Kai aš į kompiuterį pertvarų dėl paspauskite DEL nors CD įrašyti nustatymais, tačiau tada išeina į šią žinutę: Boo nuo ATAPI CD-ROM
Y ∞ Y ∞
Pakeičiau BIOS įkelti iš disko, kaip pirmojo pasirinkimo, kaip i dont turėti diskelį ir tai, kai ši formuluotė atvyko, tačiau jis įpratęs dirbti nesvarbu, kad tai, ką aš galiu įdėti diskelį, CD arba kietojo disko.
Kiekvienas žino, kas vyksta ir ką tai reiškia? Nors susiję su diskų ar "Windows XP", nes tai nepadės gauti kiek krovimo, kad?
Ačiū
Old Sausis 3, 2008, 19:26
Banned Group

mabye savo CD?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 04:32
Naujas Narys

Aš išbandžiau keletą skirtingų CD ir turiu atjungti CD-ROM, ar jis turi problemų su tuo, bet jis vis dar sako tas pats
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Perjungti kompiuterį, atsisiųskite tuščias ekranas! sani33 General Hardware Chat 3 30 spalis 2009 13:52
HP NC6000 tuščias ekranas Problema medžio Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Birželis 16, 2009 22:12
Juodas ekranas? Ką man daryti? PCdummy General Hardware Chat 7 16 sausis 2009 15:43
Tuščias ekranas ant paleidimo noodleslap General Hardware Chat 4 25 rugsėjis 2008 02:11
Pagalba ekranas tuščias PC veikia laventura General Hardware Chat 6 3 rugsėjis 2008 15:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.