Tuščias ekranas su Y ∞ Y Labas. Kaip ir daugelis žmonių, norėčiau patikslinti, kad aš žinau labai mažai apie kompiuterius ir kaip jie veikia, taigi aš turbūt ketiname daryti ir aš kvailas, bet čia eina ...!
Mes neseniai gavo PC ir turėjo graphics card, RAM ir manau, kad kietasis diskas (?) Keičiama todėl, kad wasnt darbo anksčiau - wouldnt do anything. Ji buvo gerai kurį laiką, bet aš ką tik pasirodė jo ir po to eina į su Y ∞ Y (Y begalybės ženklas y) ekrano viršuje kairėje. Aš sakiau, kad kas nors apie tai ir jie man pasakė, nes kompiuteris aptinka standųjį diską įsteigti nustatyta apkrova Hutil 210 ISO (CD ROM). Zip nuo Samsungs puslapius. Kai atsisiųsti I zdekompresowane ji ir tada atsisiųskite ISO deginimo programą įdėti šią informaciją į CD-ROM. Kurie manau aš teisus. Tačiau ji vis dar neveikia. Kai aš į kompiuterį pertvarų dėl paspauskite DEL nors CD įrašyti nustatymais, tačiau tada išeina į šią žinutę: Boo nuo ATAPI CD-ROM
Y ∞ Y ∞
Pakeičiau BIOS įkelti iš disko, kaip pirmojo pasirinkimo, kaip i dont turėti diskelį ir tai, kai ši formuluotė atvyko, tačiau jis įpratęs dirbti nesvarbu, kad tai, ką aš galiu įdėti diskelį, CD arba kietojo disko.
Kiekvienas žino, kas vyksta ir ką tai reiškia? Nors susiję su diskų ar "Windows XP", nes tai nepadės gauti kiek krovimo, kad?
Ačiū |