Blank Screen ar Y ∞ Y Sveiki. Tāpat kā daudzi cilvēki, es būtu skaidrs, ka es zinu ļoti maz par datoriem un kā viņi strādā, tāpēc es droši vien esmu gatavojas veikt muļķis par sevi, bet šeit iet ...!
Mēs nesen saņēma datoru un bija grafikas karti, RAM un es domāju, ka cietais disks (?) Aizstāta tāpēc, ka tas wasn't strādāt pirms - wouldnt do neko. Tas ir sods par kādu laiku, bet es tikko ieslēgta to un tā iet līdz ekrāna ar Y ∞ Y (Y bezgalībai zīme y) kreisajā augšējā stūrī. Es runāju ar kādu par to un viņi stāstīja man, jo dators atrod cieto disku, kas līdz lejupielādei Hutil 210 ISO (CD ROM Drive). Zip no samsungs lapas. Tiklīdz tie lejupielādēti i unzipped un pēc tam lejupielādēt ISO degšanas programmu īsteno šo info uz CD-ROM. Kuru es domāju, ka man nebija taisnība. Bet tas vēl nedarbojas. Kad man CD dators kioskos, lai atrodoties uz preses DEL ievadīt SETUP, bet pēc tam iet uz šo ziņojumu: Boo no ATAPI CD-ROM
Y ∞ Y ∞
Es mainīts BIOS to boot no CD kā pirmo iespēju, kas i dont ir disketes, un tas ir tad, kad šis formulējums ieradās, bet tas paradis darbu neatkarīgi no tā, ko es lai I vieta disketes, CD vai cietajā diskā.
Ikviens zina, kas notiek, un ko tas nozīmē? Kaut ko darīt ar diskus vai Windows XP, jo tas doesn't get cik iekraušana that?
Pateicība |