| Witaj. Podobnie jak wielu ludzi i powinna jasno określać, że znam bardzo mało na temat komputerów i jak one działają, so I'm going to make prawdopodobnie głupca z siebie, ale tu idzie ...!
Niedawno dostałem komputer i miał karty graficznej, pamięci RAM i myślę, że twardy dysk (?) Zastępuje ponieważ wasnt roboczych przed - wouldnt cokolwiek zrobić. Została ona grzywny za jakiś czas, ale ja po prostu się go i przechodzi do ekranu z Y ∞ T (T Y znak nieskończoności), w lewym górnym rogu. Rozmawiałem z kimś na ten temat i powiedział mi, ponieważ komputer wykrywa dysk twardy w komplecie do obciążenia w dół Hutil 210 ISO (CD ROM). Zip z samsungs stron. Po pobraniu i unzipped, a następnie pobrać ISO spalania programu umieścić te informacje na dysku CD-ROM. Które Chyba nie w prawo. Ale to nadal nie działa. Podczas umieścić płytę CD w komputerze stragany na chwilę na prasie DEL, aby wprowadzić SETUP ale potem wychodzi na tę wiadomość: Boo z ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Zmieniłem BIOS do uruchamiania z płyty CD jako pierwsza opcja jak ja dont mieć dyskietkę i to jest, gdy zwrot ten przybył, ale nawyk pracy bez względu na miejsce i porządek i dyskietki, CD lub dysk twardy.
Każdy wie, co się dzieje i co to oznacza? Coś zrobić z dysków lub Windows XP, ponieważ doesnt get tak dalece jak załadunek, że?
Dzięki |