| Salut. Ca mulţi oameni că ar trebui să menţioneze clar faptul că ştiu foarte puţin despre computere şi modul în care acestea funcţionează, deci eu sunt, probabil, va face un prost de mine aici, dar merge ...!
Am luat recent un PC şi a avut de placă grafică, memorie RAM şi hard-disk cred (?) Înlocuit, pentru că wasn't lucrătoare înainte - wouldnt face nimic. A fost bine pentru o anumită perioadă de timp, dar l-am transformat-o pe ea şi pentru a trece printr-un ecran cu Y ∞ Y (Y infinit semnul Y), în stânga sus. Am vorbit cu cineva despre asta şi mi-au spus de la computerul detectează hard-disk, înfiinţat în jos pentru a încărca Hutil 210 ISO (De CD-ROM). Zip de la samsungs pagini. După ce am descarcat de unzipped-o şi apoi a descărca un program de arsură ISO pentru a pune aceste informaţii pe un CD-ROM-ul. Care cred că am făcut bine. Dar aceasta nu este încă de lucru. Când am pus pe CD-ul în computer staluri pentru o perioada de timp pe apăsaţi DEL SETUP pentru a intra, dar apoi merge pe acest mesaj: Boo de la ATAPI CD-ROM-ul
Y Y ∞ ∞
Am schimbat de la BIOS-ul de boot de pe CD ca prima opţiune ca i dont au dischetă şi aceasta este, atunci când această redactare a sosit, dar este obiceiul de lucru nu contează ce i pentru locul I pe dischetă, CD sau hard disc.
Oricine ştie ce se întâmplă şi ce înseamnă acest lucru? Ceva de-a face cu unităţi de stocare sau Windows XP, deoarece acesta doesnt obţine, în măsura în care încărcarea asta?
Mulţumesc |