menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Prázdna obrazovka s Y ∞ Y

Reply

Thread Tools
Old 3 januára 2008, 10:45
Nový člen skupiny

Default Prázdna obrazovka s Y ∞ Y

Ahoj. Rovnako ako veľa ľudí som mala dať jasne najavo, že viem veľmi málo o počítačoch a spôsob ich práce, tak jsem asi bude blamovat seba, ale tu ide ...!
Nedávno sme tu mali PC a grafickej karty, pamäte RAM a myslím, že pevný disk (?) Nahrádza pretože wasn'ta pracovať pred - bych robiť nič. Bolo pokutu za nejaký čas, ale aj práve obrátil sa aj na to ide cez obrazovku s Y ∞ Y (Y nekonečno znak Y) v ľavom hornom rohu. Rozprával som s niekým o tom, a povedali mi, že vzhľadom k tomu, že počítač rozpozná pevný disk do set až nadol zaťaženie Hutil 210 ISO (na CD ROM). Zip od samsungs stránok. Akonáhle prevzali aj unzipped a potom stiahnuť ISO vypalování program, aby tieto informácie na CD-ROM. Ktoré Myslím, že som urobil správne. Ale je to stále nefunguje. Keď som dal CD do počítača, stánky na chvíľu na tlačovej DEL vstúpiť SETUP, ale potom sa na túto správu: Boo z ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Zmenil som BIOS pre štart z CD ako prvá možnosť, ako i dont mať diskety a to je, keď tieto slová dorazila, ale zvyknutý pracovať aj bez ohľadu na to, aby bolo miesto aj na diskete, CD alebo pevný disk.
Každý, kto nevedia, čo sa deje a čo to znamená? Niečo do činenia s diskami alebo Windows XP, pretože doesnt dostať čo nakládky, že?
Vďaka
Old 3 januára 2008, 19:26
Banned Skupina

maby jeho cd?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 4 januára 2008, 04:32
Nový člen skupiny

aj vyskúšalo niekoľko rôznych CD a som odpojený na CD-ROM, aby ste zistili, či má nejaký problém s tým, ale stále tvrdí to isté
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.