Prázdna obrazovka s Y ∞ Y Ahoj. Rovnako ako veľa ľudí som mala dať jasne najavo, že viem veľmi málo o počítačoch a spôsob ich práce, tak jsem asi bude blamovat seba, ale tu ide ...!
Nedávno sme tu mali PC a grafickej karty, pamäte RAM a myslím, že pevný disk (?) Nahrádza pretože wasn'ta pracovať pred - bych robiť nič. Bolo pokutu za nejaký čas, ale aj práve obrátil sa aj na to ide cez obrazovku s Y ∞ Y (Y nekonečno znak Y) v ľavom hornom rohu. Rozprával som s niekým o tom, a povedali mi, že vzhľadom k tomu, že počítač rozpozná pevný disk do set až nadol zaťaženie Hutil 210 ISO (na CD ROM). Zip od samsungs stránok. Akonáhle prevzali aj unzipped a potom stiahnuť ISO vypalování program, aby tieto informácie na CD-ROM. Ktoré Myslím, že som urobil správne. Ale je to stále nefunguje. Keď som dal CD do počítača, stánky na chvíľu na tlačovej DEL vstúpiť SETUP, ale potom sa na túto správu: Boo z ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Zmenil som BIOS pre štart z CD ako prvá možnosť, ako i dont mať diskety a to je, keď tieto slová dorazila, ale zvyknutý pracovať aj bez ohľadu na to, aby bolo miesto aj na diskete, CD alebo pevný disk.
Každý, kto nevedia, čo sa deje a čo to znamená? Niečo do činenia s diskami alebo Windows XP, pretože doesnt dostať čo nakládky, že?
Vďaka |